فرمانده انتظامی فارس گفت: ماموران پلیس نی‌ریز موفق به کشف بیش از یک تن شیشه از بار مواد خرد شده پلاستیکی و دستگیری یک قاچاقچی شدند.

باشگاه خبرنگاران جوان - سردار عزیزاله ملکی فرمانده انتظامی فارس اظهار کرد: در جهت اجرای طرح‌های مستمر پلیس برای مقابله با قاچاقچیان و سوداگران مرگ و همچنین تشدید کنترل محور‌های مواصلاتی استان، ماموران انتظامی شهرستان نی‌ریز با انجام چند ماه کار اطلاعاتی، از فعالیت یک باند توزیع مواد افیونی که قصد انتقال یک محموله شیشه به شیراز داشتند مطلع شدند و هنگام تردد خودرو‌های عبوری، کامیون حامل بار مواد خرد شده پلاستیکی مربوط به قاچاقچیان را شناسایی و آن را با اقدامات فنی متوقف کردند.

او تصریح کرد: ماموران زبده با هماهنگی قضایی بار کامیون را تخلیه کرده و موفق شدند یک تن و ۱۰۶ کیلو و ۵۰۰ گرم شیشه که به شکل کاملا حرفه‌ای در بار خودرو جاساز شده بود را کشف کنند.

فرمانده انتظامی استان فارس با اشاره به اینکه بار مذکور از مرز‌های شرقی وارد کشور شده بود و این اقدام نمونه‌ای از هوشیاری و رصد اطلاعاتی پلیس فارس در مقابله با سوداگران مرگ است، تصریح کرد: در این خصوص راننده قاچاقچی دستگیر و روانه دادسرا شد.

در ادامه فرمانده انتظامی استان فارس از کشف ۲ تن و ۸۰۰ کیلوگرم مواد مخدر طی ۷۲ ساعت گذشته طی ۵ عملیات منسجم خبر داد و گفت: در این رابطه ۶ دستگاه خودرو سبک و سنگین توقیف و ۶ قاچاقچی نیز دستگیر شده است.

سردار ملکی با بیان اینکه از ابتدای امسال تاکنون ۵۸ باند مواد مخدر منهدم و ۱۷ هزار و ۲۷۰ نفر متهم در این زمینه دستگیر شده‌اند، افزود: در این خصوص ۲۰ تن و ۷۱۲ کیلوگرم انواع مخدر در فارس کشف شده است که نسبت به مدت مشابه پارسال ۱۳ درصد افزایش داشته است.

این مقام ارشد انتظامی با تاکید بر عزم جدی پلیس در برخورد با سوداگران مرگ، اضافه کرد: مبارزه با قاچاق مواد مخدر به ویژه مواد صنعتی خطرناک، با جدیت و قاطعیت در دستور کار پلیس قرار دارد و مردم می‌توانند هرگونه موارد مشکوک را از طریق سامانه ۱۱۰ گزارش دهند و اطمینان داشته باشند که دست قانون در مقابله با مجرمان کوتاه نخواهد ماند.

منبع: پلیس فارس

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha
آخرین اخبار