منطقه یک تهران با هدف تقویت زیرساخت‌های حمل‌ونقل پاک و حمایت از توسعه ناوگان برقی، اجرای طرح احداث ۶ جایگاه شارژ خودرو‌های برقی در نقاط کلیدی و پرتردد منطقه را در دستور کار قرار داده است که تاکنون ۲ جایگاه آن به بهره‌برداری رسیده است.

باشگاه خبرنگاران جوان- به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه یک، رضا جوان، معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری منطقه یک، با اعلام این خبر گفت: در چارچوب سیاست‌های مدیریت شهری در حوزه کاهش آلاینده‌های زیست‌محیطی و توسعه حمل‌ونقل پایدار، ۶ جایگاه شارژ خودرو‌های برقی برای ارائه خدمات به تاکسی‌ها و خودرو‌های سواری برقی در سطح منطقه پیش‌بینی و طراحی شده است.

وی افزود: از این تعداد، ۲ جایگاه در پایانه مترو قیطریه و ورودی بوستان یاس فاطمی تکمیل و وارد مدار بهره‌برداری شده‌اند.

معاون شهردار منطقه یک با اشاره به جانمایی هدفمند این ایستگاه‌ها تصریح کرد: این جایگاه‌ها عمدتاً در نقاط تجمع تاکسی‌ها و خودرو‌های سواری مستقر شده‌اند تا دسترسی شهروندان و رانندگان حمل‌ونقل عمومی به خدمات شارژ تسهیل شود و روند استفاده از خودرو‌های برقی تسریع یابد.

جوان در پایان خاطرنشان کرد: ۴ جایگاه دیگر نیز در ضلع شرق پایانه نوبنیاد، جنب بازار میوه و تره‌بار دارآباد، ضلع غرب زیر پل پارک‌وی و ضلع شمال‌شرق میدان تجریش در مرحله طراحی قرار دارند و پس از تکمیل فرآیند‌های فنی و اجرایی، به ظرفیت زیرساختی منطقه افزوده خواهند شد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha
آخرین اخبار