معاون اول رئیس جمهور با تاکید بر آمادگی کامل دولت در برابر تهدید‌ها اعلام کرد که تدابیر لازم برای تمامی سناریو‌ها با جزئیات، نهایی شده است و امنیت ملی و پایداری زیرساخت‌ها بر اساس «محاسبات دقیق» مدیریت می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان - «محمدرضا عارف» سه شنبه شب ۱۸ فروردین ۱۴۰۵ در صفحه شخصی در شبکه اجتماعی ایکس در واکنش به تهدیدات دشمن نوشت: ملت بزرگ ایران؛ امنیت ملی و پایداری زیرساخت‌ها، موضوع «محاسبات دقیق» ماست.

وی افزود: دولت برای تمامی سناریوها، تدابیر لازم را با جزئیات نهایی کرده است. هیچ تهدیدی فراتر از آمادگی و اشراف ما نیست؛ با اطمینان به صلابت ایران، آرامش را در آغوش بگیرید، ما قطعا پیروزیم.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۴۸ ۱۹ فروردين ۱۴۰۵
لعنت خدابرکسی،که خون رهبرراپایمال،کند
Iran (Islamic Republic of)
سرباز
۰۲:۱۱ ۱۹ فروردين ۱۴۰۵
15000000
جان فدا
🇮🇷💪🇮🇷
🇮🇷✌️🇮🇷
🇮🇷🚀🇮🇷
🇮🇷🕊🇮🇷
🇮🇷🌲🇮🇷
🇮🇷✌️🇮🇷
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۵۲ ۱۹ فروردين ۱۴۰۵
خدا پشت و پناهتون باشه. لحظه به لحظه دارم برای خادمان این کشور دعا می کنم. لحظه به لحظه از خداوند پیروزی ایران را می خواهم
آخرین اخبار