رئیس پلیس راه مازندران گفت: احتمالا برای ساعت‌های بعدازظهر اجرای یک‌طرفه در محور کندوان و محدودیت مقطعی در هراز را خواهیم داشت.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ سید سجاد حسنی بالاجاده - رئیس پلیس راه مازندران با اشاره به ترافیک نیمه‌سنگین در محور‌های شمال، گفت: احتمالا برای ساعت‌های بعدازظهر اجرای یک‌طرفه در محور کندوان و محدودیت مقطعی در هراز را خواهیم داشت.

 او افزود: درحال حاضر ترافیک خروجی در محور‌های مواصلاتی نیمه سنگین و روان گزارش شده است.

عبادی گفت: احتمالا برای ساعت‌های بعدازظهر اجرای یک‌طرفه در محور کندوان و محدودیت مقطعی در هراز را خواهیم داشت.

رئیس پلیس راه استان مازندران گفت: ترافیک در محور‌های بزرگراهی، فرعی و روستایی استان نیز پرحجم است.

عبادی درباره وضعیت جوی محور‌های شمال، افزود: محور‌های شمال ابری و آفتابی است و مشکلی از لحاظ بارش نداریم.

عبادی گفت: رعایت فاصله طولی، توجه کافی به جلو، رعایت سرعت مطمئنه و پرهیز از عجله و شتاب ضروری است.

مرکز کنترل ترافیک پلیس راه استان با شماره ۲۱۸۲۴۴۳۴ و ۲۱۸۲۴۴۲۰ و با پیش شماره ۰۱۱ به طور شبانه روز آماده پاسخگویی در خصوص وضعیت راه‌های استان است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha