شهروندخبرنگار ما از عدم پاسخ گویی ایران خودرو به شرکت کنندگان در مزایده خودرو‌های صفر کیلومتر ابراز نارضایتی کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان - همزمان با افزایش قیمت روزانه خودرو به ویژه خودرو‌های داخلی در حال حاضر شاهد آن هستیم که قیمت برخی از خودرو‌ها در مقایسه با سایر محصولات رشد چشم گیری داشته است این در حالیست که بررسی‌ها حاکی از آن است که پیش از این وعده داده شده بود که اجاره افزایش قیمت خودرو‌های داخلی داده نمی‌شود.

براساس این گزارش شرکت ایران خودرو در جهت کنترل بازار و همچنین طبق برنامه و روال گذشته اقدام به برگزاری مزایده برخی از محصولات خود کرد، اما به نظر می‌رسد با توجه به افزایش قیمت لحظه‌ای محصولات این شرکت قصد اعلام برندگان مزایده را ندارد.

طبق اعلام شرکت کنندگان این طرح مزایده عمومی اینترنتی خودرو کارشناسی صفر و پلاک دار فاقد صلح در ۶ اردیبهشت برگزار شد و قرار بود نتایج آن یک روز بعد در ۷ اردیبهشت اعلام شود، اما نتایج آن هنوز اعلام نشده و پیگیری‌ها از سوی ایران خودرو فایده‌ای نداشته است و به هیچ عنوان این شرکت پاسخی در این خصوص به شرکت کنندگان نمی‌دهد.

گفتنی است با توجه به اینکه تمامی شرکت کنندگان بین ۶۰ تا ۹۰ میلیون تومان برای شرکت در مزایده پرداخت کرده‌اند بنابراین عدم پاسخ گویی به شرکت کنندگان در این شرابط بازار خودرو به هیچ عنوان مناسب نیست.

شهروندخبرنگار ما با ارسال پیامی خواستار رسیدگی به این مشکل شد.

برای یادگیری اصول تصویربرداری خبری به صفحه «آموزش تصویربرداری برای شهروندخبرنگاران» مراجعه کنید.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۱۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۴۳ ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۵
حریف می طلبه ایران خودروی رانتی
Iran (Islamic Republic of)
تارا سمندریان
۱۵:۲۴ ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۵
3تا مزایده بوده
مزایده شماره 5-2 ( ماشین های اوراقی و اسقاطی )که اعلام نتیجه شده و تمام.
مزایده 1-5 و 6-5 (ماشین های صفر ) که توی مزایده 1-5 حدود 860 خودرو و توی مزایده 6-5 حدود 100عدد خودرو به مزایده گذاشته شد. که هنوز براشون اعلام نتیجه نشده .
خدا کنه به برندگان تحویل بدهند
Iran (Islamic Republic of)
سمند هایمازاده
۱۴:۴۹ ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۵
معلوم نیست چرا برندگان رو اعلام نمی‌کنند

کسی هم نیست پیگیری کنه . هرکاری دلشون میخواد میکنند