باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی - اکبر فتحی معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه در حوزه آرد اتفاق خاصی رخ نداده است، گفت: سیاست جدیدی در حوزه اصلاح قیمت آرد اعمال نشده است که براین اساس آزادسازی در حوزه آرد و نان نداریم.
به گفته وی، هر یک از استان ها با ریاست استاندار در شورای آرد و نان تصمیماتی را برای مدیریت موضوع اتخاذ می کنند، اما در کل اتفاق خاصی در این حوزه رخ نداده است و سیاست های قبلی در این حوزه مبنی بر ارز واردات، خرید تضمینی تولید داخل به قوت خود باقی است و بنابراین نباید در شرایط کنونی اتفاقی در حوزه نان رخ دهد و چنانچه نانوایی تخلفی کرده است، مسئولان ذی ربط برخورد خواهند کرد.
فتحی ادامه داد: قیمت گذاری گندم تولید داخل در شورا انجام شده و کشاورز برمبنای آن گندم تولیدی را تحویل می دهد و خرید گندم داخل ارتباطی به نرخ ارز و واردات گندم با ارز ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان ندارد .
معاون وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه گندم برای ذخایر راهبردی کالاهای اساسی وارد می شود، گفت: با توجه به آنکه بازرگانی دولتی تنها مجری واردات است، از این روو آنجا رقابتی وجود ندارد که کشاورزان نگرانی از بعد رقابت داشته باشند.