مدیر کانون های خدمت رضوی قم گفت: خادمیاری ابتکار شهید آیت‌الله رئیسی در زمان تصدی تولیت آستان قدس رضوی بود تا مشتاقان خادمی امام رضا (ع) با توجه به ظرفیت محدود حرم مطهر، به فیض خدمت به آن حضرت نائل شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهره شعبانی - سید رضا جدا، مدیر کانون های خدمت رضوی استان قم، در برنامه تلویزیونی صبحانه سیمای استانی نور  با اشاره به تفاوت خادمیار و خادم گفت: با توجه به اینکه ظرفیت جذب خادم در حرم مطهر امام رضا (ع) محدود است، شهید آیت‌الله رئیسی در زمان تصدی تولیت آستان قدس رضوی، ایده خادمیاری را مطرح کردند تا مردمی که در سراسر ایران و حتی نقاط مختلف جهان آرزوی خادمی امام رضا (ع) را در سر می‌پرورانند، بتوانند از این فرصت معنوی بهره‌مند شوند.

جدا با تأکید بر اینکه در طرح خادمیاری، مراکزی در سراسر کشور تشکیل شده است، تصریح کرد: افراد بر اساس توانمندی فردی و تخصص خود در هر زمینه‌ای (فرهنگی، اجتماعی، عمرانی، آموزشی و ...) می‌توانند به مردم خدمت رسانی کنند و این خدمت، خدمت به امام رضا (ع) محسوب می‌شود.

مدیر کانون های خدمت رضوی استان قم در تشریح فرآیند خادمیاری گفت: علاقه‌مندان در سامانه مربوطه ثبت‌نام می‌کنند و درخواست آنها بررسی می‌شود. پس از تأیید و انجام خدمت، یک شیفت خدمتی ۱۲ ساعته در حرم مطهر امام رضا (ع) به خادمیار تعلق می‌گیرد تا افتخار خدمت در جوار ثامن‌الحجج (ع) را نیز تجربه کند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha