آئین رونمائی از پوستر جشنواره ادبی جنگ رمضان همزمان با شب میلاد امام رئوف و با حضور سیده فرشته حسینی شاعر اثر فاخر دست خدا عیان شد و خامنه‌ای جوان شد در منطقه ۱۸ برگزار شد.

باشگاه خبرنگاران جوان - به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۸، این مراسم در حاشیه پنجاه و نهمین شب از اجتماعات مردمی منطقه به خون خواهی قائد شهید امت و بیعت با سومین رهبر فرزانه انقلاب به میزبانی میدان معلم برگزار و طی آن از پوستر جشنواره شعر و ادب جنگ رمضان رونمائی بعمل آمد. 

علاوه بر سیده فرشته حسینی بانوی شاعره ساکن در منطقه که با خلق اثر ادبی دست خدا عیان شد؛ خامنه‌ای جوان شد نام و آوازه‌ای در کشور برای خود دست و پا کرده، رضا محمدی شهردار منطقه، ابوالقاسم طالبی کارگردان مشهور سینما وتلویزیون به همراه سجاد شاکر یکی دیگر از شاعران معاصر کشور در این مراسم حضور داشته و آغاز رسمی جشنواره شعر و ادب جنگ رمضان را اعلام کردند. 

گفتنی است: جشنواره شعر و ادب جنگ رمضان از نهمین روز اردیبهشت ماه امسال در هشت محور قائد شهید، ایران قوی، از میدانتاخیابان، مظلوم مقتدر، ارتش ۹۰ میلیونی، معراج میناب، ایستاده در دنا، تهران مقاوم و بخش ویژه بنام ماکان ایران آغاز و علاقمندان به شرکت در آن می‌توانند آثار خویش را حداکثر تا روز شانزدهم همین ماه بصورت فیزیکی به دبیرخانه جشنواره در معاونت اجتماعی و فرهنگی منطقه در میدان جانبازان تحویل و یا از طریق پیام رسان بله به شماره ۰۹۱۲۶۹۷۸۳۷۷ ارسال نمایند.

برچسب ها: جنگ رمضان ، شهرداری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha
آخرین اخبار