باشگاه خبرنگاران جوان - در دیداری که تا لحظات پایانی نفسگیر و مملو از حواشی بود، تیم فوتسال استقلال در ورزشگاه پیامبر اعظم (ص) میزبان بازرگانی قائم پناه مشهد بود و در نهایت با نتیجه سه بر دو شکست را پذیرفت تا شانس صعود به رقابتهای لیگ برتر را از دست بدهد.گل سوم مردود و پایان تلخ رویای استقلال.
در حالی که استقلال در آستانه رسیدن به نتیجه تساوی و صعود به لیگ برتر قرار داشت، موفق شد در دقایق پایانی گل سوم را به ثمر برساند. اما این گل با تصمیم بحثبرانگیز داور مسابقه و تأیید VAR، به دلیل آنچه «پایان زمان قانونی بازی ۶ صدم ثانیه پیش از به ثمر رسیدن گل» عنوان شد، مردود اعلام شد. این تصمیم جنجالی، حواشی و تنشهای فراوانی را در ورزشگاه به همراه داشت.
با گذشت ساعاتی از این اتفاق، باشگاه استقلال با صدور بیانیهای رسمی، اعتراض شدید خود را نسبت به قضاوت این دیدار اعلام داشت. در بیانیه این تیم آمده است: «باشگاه استقلال با حمایت هواداران میلیونی خود، با جدیت تمام پیگیر احقاق حق ضایع شده در این دیدار است و در برابر ناعدالتی اتفاق افتاده بههیچعنوان کوتاه نخواهد آمد.» باشگاه استقلال بر عزم خود برای پیگیری این موضوع تا حصول نتیجه تأکید کرده است.