نماینده مجلس می‌گوید در جلسه‌ با وزیر کشاورزی پایش‌ها انجام شد و هیچ‌گونه مشکلی حداقل برای چند ماه آینده در حوزه تامین کالاهای اساسی نداریم.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمد امیرحسینی - حبیب قاسمی عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با شبکه خبر درباره تامین کالا در بازار گفت: بعد از جنگ ۱۲ روزه با پیش‌بینی‌های متعددی که از قبل توسط حکمرانان عزیز ما در حوزه کالاهای اساسی انجام شده بود تدابیر لازم اندیشیده شده بود. 

نماینده مردم شهرضا و دهاقان در مجلس اظهار کرد: در جلسه‌ای که با وزیر کشاورزی در کمیسیون اصل نود داشتیم پایش‌ها انجام شد و ما هیچ‌گونه مشکلی حداقل برای چند ماه آینده در حوزه تامین کالاهای اساسی نداریم.

این نماینده مجلس می‌گوید با تجاوز دشمن آمریکایی و انحصاری که در دریا به‌وجود آورده، در راستای مبادی جایگزین تدابیر زیادی اندیشیده شد. نشست‌های متعددی با وزرا ازجمله وزیر راه و شهرسازی در راستای ترانزیت جاده‌ای، ترانزیت ریلی و بنادر ازجمله امیرآباد پایش‌های نظارتی انجام شد. 

قاسمی گفت:  مجموعه اقداماتی که می‌بایست انجام شود یا با کشورهای مجاور این تدابیر باید اندیشیده می‌شد و زیرساخت‌هایی که بایستی فراهم می‌شد چه به لحاظ کالبدی و چه به لحاظ دیپلماتیک، انجام شده است.

عضو کمیسیون عمران مجلس بیان کرد: جلسه‌ای با رئیس محترم بانک مرکزی و معاونین وی داشتیم که این جلسه تقریباً دو سه ساعت به طول انجامید و این جلسه پیرامون موضوعاتی مثل خسارت‌دیدگان جنگ و تامین مالی فعالان اقتصادی، تولیدگران و صنعتگران بود که باید تسهیلات و تامین ارز برای آنها در نظر گرفته شود همچنین تامین ارز برای کالاهای اساسی ازجمله مباحثی بود که در این جلسه درباره آن صحبت شد.

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۴۱ ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۵
تا چند ماهه آینده؟؟؟
خدا بدادمون برسه!!!
همیشه میگفتید همه چیز خوبه این وضعمونه الان که میگی چند ماهه آینده یعنی...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۱۵ ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۵
چه فایده مردم فقیرشده عمدی ازسوی دولت باجیب خالی وتورم نجومی وحشتناک که نمیتوانندبخرند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۲۷ ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۵
پس بعد از چند ماه خدا کریمه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۵۴ ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۵
الان هم مشکلی برای واردات کالای اساسی نداریم چون اجناس آنقدر گران شده که دیگه توان خرید نداریم که بخواهید وارد کنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۰ ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۵
همه چی برنج و روغن نیست ماشین روغن میخاد فیلتر میخاد میدونی قیمت چقدر بالا رفته
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۲۵ ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۵
جدی میگی
آخرین اخبار