سخنگوی انصارالله گفت: عربستان سعودی با طرح ادعا‌هایی درباره تهدید کشتیرانی در دریای سرخ و تنگه باب‌المندب تلاش می‌کند طرف‌های بین‌المللی را وارد درگیری یمن کند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مريم حسينى - محمد عبدالسلام، سخنگوی انصارالله یمن گفت: عربستان سعودی با طرح ادعا‌هایی درباره تهدید کشتیرانی در دریای سرخ و تنگه باب‌المندب تلاش می‌کند طرف‌های بین‌المللی را وارد درگیری یمن کند.

محمد عبدالسلام در پیامی در شبکه‌های اجتماعی گفت عربستان همچنان به سیاست «باج‌گیری و ارعاب جهان» با استناد به تهدید‌های ادعایی علیه کشتیرانی بین‌المللی در دریای سرخ و تنگه باب‌المندب ادامه می‌دهد.

او افزود انصارالله معتقد است دخالت کشور‌های دیگر در درگیری یمن به نفع آنها نیست.

انصارالله یمن در روز‌های اخیر در امتداد سواحل دریای سرخ یمن به سمت تنگه باب‌المندب، مسیر مهم کشتیرانی، پیشروی کرده‌اند. 

عبدالسلام اعلام کرد: عربستان طی چند روز گذشته بیش از ۳۵۰ حمله هوایی انجام داده و در این حملات، اموال و تأسیسات عمومی و خصوصی را هدف قرار داده است.

منبع: الجزیره

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۱
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۵۱ ۲۴ شهريور ۱۴۰۵
آمریکا با فروش احتمالی ۵ میلیارد دلاری بمب و تسلیحات به عربستان موافقت کرد
آمریکا در پی فروش بمب‌های ۲۰۰۰ پوندی به اسرائیل است
آمریکا جنایتکار شریک جرم جنایت های عربستان جنایتکار و اسرائیل جنایتکار بوده اشت.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۴۳ ۲۴ شهريور ۱۴۰۵
بن سلمان بود که ترامپ نادان را به جنگ با ایران تشویق کرد و تعدادی از مسئولان و شماری از مردم ما به شهادت رسیدند اگر نبرد را به داخل عربستان نکشانیم اونها باز هم توطئه خواهند کرد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۲۴ ۲۴ شهريور ۱۴۰۵
اسرائیل وارد بشه باید ایران هم وارد بشه صنعا برای ایران مثل بیروت هست و البته مهمتر و استراتژیک تر
آخرین اخبار