مهدی آزما متخصص طب فیزیکی و توانبخشی در گفتگو با
 خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران تصریح کرد: وقتی پشت میز مینشینیم، تمایل ما به خوردن مواد غذایی و تنقلات بیشتر میشود و از اینکه مصرف بیرویه و زیاد این مواد برای بدن از جمله استخوانها مضر است، غافل هستیم. 
وی با اشاره به لزوم همراه داشتن غذاهای سالم و پرهیز از مصرف غذاهای بدون ارزش غذایی، تاکید کرد: بررسیها نشان میدهند افرادی که تنقلات و مواد خوراکی را در کنار خود نگهداری میکنند، بیشتر از دیگران اقدام به مصرف این مواد کرده و در نتیجه بیشتر در معرض مشکلات استخوانی و حتی عضلانی و مفصلی هستند. 
آزما ادامه داد: بهتر است تنقلات و مواد خوراکی را در یک قفسه یا میز دور از دسترس قرار دهیم تا اینکه کمتر از آنها مصرف کنیم. 
وی گفت: در مقابل لازم است آب در دسترس باشد و حداقل هر دو ساعت یکبار، یک لیوان آب مصرف شود. 
آزما افزود: علاوه بر موارد فوق برای پیشگیری از عارضههای ارتوپدی و سلامت بهتر استخوانها، مفاصل و عضلات بدن، باید از مصرف زیاد وعده ناهار پرهیز کرد و آن را به دو قسمت تقسیم کرده به طوری که یکی را حدود ساعت 12 و یکی را حدود ساعت 3 یا 4 مصرف کرد. 
انتهای پیام/