کرمانشاه؛

برگزاری اولین جشنواره غذا و گیاهان بهاری

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه از آغاز به کار اولین جشنواره "غذا و گیاهان بهاری" استان در شهرستان روانسر خبر داد.

  به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛جلیل بالایی گفت:منطقه اورامانات دارای جاذبه های طبیعی بسیاری است و در کنار آن، شهرستان‌های این منطقه جاذبه تجاری به لحاظ انجام خرید در کنار مرز را نیز دارند.

وی افزود: یکی از جاذبه‌های دیگر شهرستان‌های این منطقه غذاهای محلی است که امروزه به عنوان یکی از شاخص‌های ارزیابی گردشگری، همواره مورد توجه گردشگران داخلی و خارجی است.

بالایی بیان کرد: در فصل بهار تنوع گیاهی در شهرستان‌های منطقه اورامانات بسیار است و پخت غذای محلی با این گیاهان به یکی از جاذبه‌های این شهرستان‌ها تبدیل شده است.

وی افزود: در کنار عرضه غذا، غرفه‌های صنایع دستی و برنامه‌های آیینی و فرهنگی نیز در این جشنواره برگزار می شود.
 
انتهای پیام/ز

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار