به گزارش خبرنگار 
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از 
ساری ،  نمایندگی اداره کل 
غله و خدمات بازرگانی مازندران در شهرستان بابلسر یک دوره
 آموزش نانوایان با هدف آشنایی نانوایان با مواد اولیه و اصول تهیه نان استاندارد و در نهایت ارتقای کیفیت نان و با حضور نانوایان شهری و روستایی با همکاری فرمانداری بابلسر، بخشداری رودبست و شبکه
 بهداشت و درمان این شهرستان برگزار کرد. 
میثم نقوی مشاور مدیر کل غله و خدمات بازرگانی مازندران در بهبود کیفیت گندم،
 آرد و نان در این دوره به توضیح در مورد انواع آردهای قوی، ضعیف و متوسط، ویژگیهای گلوتن، خواب آرد در انبار، الک کردن آرد، حذف جوش شیرین، استفاده از دستگاههای پخت نان پرداخت و موارد وموضعات بهداشتی نیز توسط نماینده شبکه بهداشت آن شهرستان ارائه گردید.
انتهای پیام/س