سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ساری؛

مازندران پایلوت کیفیت آرد و نان

مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو کشور گفت: مازندران می تواند در زمینه کیفیت عالی آرد و نان به عنوان پایلوت شناخته شود.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران ساری، رمضانعلی ملک در بازدید از بندر امیرآباد با اشاره به برنامه های آزادسازی ۲۰ درصد آرد و افزایش کیفیت نان بیان کرد: مهمترین دلیل دولت در آزاد سازی ۲۰ درصد آرد افزایش کیفیت نان در سطح کشور است.

مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو کشور افزود: با توجه به نشست مشترک معاون وزیر جهاد کشاورزی و استاندار مازندران مقرر شد این استان به عنوان پایلوت کیفیت نان در کشور شود.

ملک تصریح کرد: همه واحدهای خبازی باید به بهترین شکل استاندارد سازی شوند.

وی به برنامه های در دست اقدام در حوزه گندم، آرد و نان اشاره کرد و گفت: به منظور کیفی سازی نان و تشویق و ترغیب واحدهای نانوایی، طرح رتبه بندی واحدهای خبازی را اجرا کنیم.

مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو کشور خاطر نشان کرد : سامانه آرد از طریق بانک سپه انجام خواهد شد.

انتهای پیام /ا

برچسب ها: ساری ، پایلوت ، کیفیت ، آرد ، نان ، خدمات ، غله
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.