سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چرا طعم‌ها را در زمان سرماخوردگی تشخیص نمی‌دهیم؟

اگر تا به حال به این فکر کرده‌اید که چرا نمی‌توانیم در زمان سرماخوردگی مزه‌ها را تشخیص دهیم، بهتر است این مطلب را بخوانید.

به گزارش خبرنگار باشگاه شبانه باشگاه خبرنگاران جوان، اگر تا به حال به این فکر کرده‌اید که چرا نمی‌توانیم در زمان سرماخوردگی مزه‌ها را تشخیص دهیم، بهتر است بدانید هشتاد درصد از حس چشایی وابسته به بویایی است. به همین علت در پخت غذا استفاده از ادویه از نکات کلیدی آشپزی است. هنگام سرماخوردگی نیز چون گیرنده‌های بینی گرفته‌اند نمیتوان مزه را خوب احساس کرد.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۹:۰۲ ۱۹ دی ۱۳۹۹
خیلی بداست
حنا
۲۰:۱۱ ۲۳ آذر ۱۳۹۹
من مفصل تر میخواستم برای تحقیق مدرسه ام
ناشناس
۲۰:۱۱ ۰۳ مرداد ۱۳۹۹
بو نبود
اخه یه جوری گفت که این مطلب رو بخونین فکر کردم مقاله هست
فاطمه قاسمی
۱۳:۲۳ ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۹
من میگم چیز های خوب بده میاد به من میگه حس چشایی نمیدونم چی
ناشناس
۰۳:۵۳ ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
بد نبود
ناشناس
۱۶:۳۳ ۲۲ فروردين ۱۳۹۹
ولی ما که بینیمون نگرفتع
ناشناس
۲۰:۳۷ ۱۲ فروردين ۱۳۹۹
خیلی به دردم خورد