سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

افزایش سرانه مصرف ماهی با طبخ آبزیان

آموزش روش‌های طبخ آبزیان سرانه مصرف ماهی را افزایش می‌دهد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، بهروز عمرانی رئیس اداره شیلات شهرستان محمودآباد در  آموزش تخصصی طبخ انواع آبزیان ویژه سرآشپزها، هتل‌ها و رستوران‌های این شهرستان با بیان اینکه تبلیغ و ترویج فرهنگ مصرف آبزیان از سیاست‌های شیلات استان است گفت: یکی از راهکار‌های اجرایی برای افزایش سرانه مصرف، آشنایی مردم با روش‌های متنوع طبخ آبزیان است.

وی افزود: با برگزاری این کلاس‌ها و ارائه طبخ صحیح آبزیان  میزان سرانه مصرف ماهی در استان بخصوص در این شهرستان افزایش یابد.

رئیس اداره شیلات شهرستان محمودآباد گفت : این دوره‌ها برای ترویج فرهنگ مصرف آبزیان و فرارسیدن ایام نوروز و حضور مسافران و گردشگران دراین استان، روش‌های مختلف طبخ آبزیان و اهمیت نقش بسیار مهم امگا ۳ موجود در گوشت ماهی برای کاهش بیماری‌های قلبی و عروقی برگزار می‌شود.

عمرانی گفت : آموزش تخصصی طبخ انواع آبزیان ویژه سرآشپزها ، هتل‌ها و رستوران‌های این شهرستان با مربیان استانی برای ۳۰ نفر از سرآشپز‌های این شهرستان برگزارشد.

انتهای پیام /ر

سرانه مصرف ماهی با طبخ آبزیان

برچسب ها: شیلات ، مصرف ماهی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.