
پدر بعد از قتل پسر به حبس محکوم شد؛
اختلاف خونین به خاطر خرید خانه جدید
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری، نقوی رئیس اداره شیلات شهرستان بابل گفت: هفته گذشته 4 دوره آموزشی آشنائی با طبخ ماهی برگزارشد که 330 نفر شرکت کننده داشت.
وی افزود: پیش بینی می شود با تداوم برگزاری این جشنواره های آموزشی سرانه مصرف افزایش و ماهی با تنوع و کیفیت بهتری طبخ و جایگاه ویژه خود را در سبد غذایی خانوارها پیدا کند.
رئیس اداره شیلات شهرستان بابل گفت: در این راستا با بهره گیری از مدرس مجرب کشوری طبخ آبزیان، ضمن بیان فواید و ارزش غذایی ماهی و سایر آبزیان، ترویج فرهنگ مصرف آبزیان و افزایش سطح سلامت جامعه، هشت نوع روش مختلف طبخ آبزیان شامل سالاد ماهی، سوپ ماهی، املت ماهی، سوفله ماهی، خورشت آلو زرشک با ماهی، لازانیای ماهی، چامین ماهی و خورشت کاری با پلو به صورت عملی آموزش داده شد.
انتهای پیام/ع