سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ماده غذایی ظاهرا بی‌خطر، ولی کشنده که هر روز می‌خورید + اینفوگرافی

مصرف زیاد برخی مواد غذایی ظاهرا بی‌خطر احتمال ابتلا به بیماری‌های غیرواگیر خطرناک را افزایش می‌دهد.

به گزارش خبرنگارحوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ امروزه مصرف نمک نقش بسزایی در طعم غذاها دارد اما مصرف زیاد آن خطرناک بوده و عواقب ناخوشایندی خواهد داشت.

این سم سفید اگر به درستی و بیش از حد استفاده شود؛ باعث  فشار خون شده و خطر حملات قلبی و سکته مغزی را در پی دارد.

نمک ترکیبی از ۴۰ درصد سدیم و ۶۰ درصد کلرید سدیم است و با مصرف نمک مقدار زیادی سدیم وارد بدن‌ افراد  می‌شود.

براساس تحقیقات علمی انجام شده مصرف روزانه ۵۰۰ میلی‌گرم سدیم برای ایجاد تعادل مایعات بدن و تثبیت محیط داخلی آن لازم است اما متأسفانه بسیاری از ما حدود بیش از ۶ برابر این مقدار، یعنی روزانه تقریبا ۳۲۰۰ میلی‌گرم سدیم مصرف می‌کنیم و این مقدار بیش از 2 برابر حداکثر (۱۵۰۰میلی‌گرم در روز) مصرف می شود.

در این اینفوگرافی شما را با اثرات این سم سفید آشنا می کنیم.

انتهای پیام/

حقایقی  وحشتناک درباره نمک

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۷:۰۴ ۰۱ مرداد ۱۳۹۷
طب سنتی میگه نمک خوبه
ناشناس
۰۲:۲۳ ۰۱ مرداد ۱۳۹۷
پس خوشبحالم ک نمک را اصلا دوست ت ندارم زیادش را
ناشناس
۰۱:۱۵ ۰۱ مرداد ۱۳۹۷
داداش من نمک اگه سالم باشه ضرر نداره چون پیامبر خدا فرمود قبل و بعد غذا نمک بخورید
ناشناس
۰۰:۱۸ ۰۱ مرداد ۱۳۹۷
دریا بهترین نمک برای سلامتی است