سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آموزش آشپزی؛ از بستنی شاه توت و سالاد اندونزی تا سس باربیکیو و خورش قیمه کنگر + تصاویر

در گزارش زیر طرز تهیه چند نوع غذای خوشمزه و مقوی را به شما آموزش می‌دهیم.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۳:۱۵ ۱۵ خرداد ۱۳۹۹
ما6ماه هست مرغ نخوردیم
ناشناس
۰۷:۲۹ ۱۵ خرداد ۱۳۹۹
در اکثر کبابهاتون جوش شیرین هست و این اصلا منطقی نیس اگه انتخاب گوشت درست باشه و اشپزم کار بلد باشه اصلا نیاز به جوش شیرین نیست ..
ناشناس
۲۲:۳۹ ۱۳ خرداد ۱۳۹۹
آقای محترم تو این وضعیت اقتصادی چرا عکس کباب برگ میزاري مردم گرفتار نان شبشان هستند کباب برگ غذای روزانه آقازاده هاست
بیکارم اقای ریسی اقای روحانی اقای قالیباف
۲۲:۲۷ ۱۳ خرداد ۱۳۹۹
داداش اینها رو نذار
من اصلا اینها رو تو عمرم ندیدم
به خدا من اصلا کباب برگ نخوردم
کباب معمولی خوردم
اما کباب برگ اصلا ندیدم
دوست دارم یک پرس بخورم
اما پول و کار ندارم
مربای شاه توت قرمز و سیاه و سفید ؟؟؟ این چیه
داداش اینها رو نزار


کباب سیب زمینی و تخم مرغ و سوپ و رشته پلو آش ماکارونی رو بزار
ناشناس
۲۲:۲۰ ۱۳ خرداد ۱۳۹۹
با این قیمتا فقط میشه ی وعده غذا خورد
ناشناس
۲۰:۰۵ ۱۳ خرداد ۱۳۹۹
به به
ناشناس
۱۸:۳۱ ۱۳ خرداد ۱۳۹۹
كباب برگ اش دعا كنيد دستور پختش خوب باشه وگرنه حقوق يك ماه دود ميشه ميره هوا
ناشناس
۱۸:۳۱ ۱۳ خرداد ۱۳۹۹
كباب برگ اش دعا كنيد دستور پختش خوب باشه