کد خبر: ۷۳۷۵۶۸۸
تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۶:۴۳
۱۳ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۶:۴۳
کد خبر : ۷۳۷۵۶۸۸

در گزارش زیر طرز تهیه کباب برگ را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کباب برگ یکی از معروف‌ترین کباب‌های ایران است که طرفدران زیادی دارد. این کباب معمولا از گوشت لخم گوسفند و یا مغز ران گوساله تهیه می‌شود. کباب برگ غذایی ست که معمولا خارج از خانه و در رستوران‌ها تهیه می‌شود و به مصرف می‌رسد. اما ما امروز می‌خواهیم شما را با طرز تهیه این غذای خوشمزه در داخل خانه آشنا کنیم.

طرز تهیه کباب برگ خوشمزه به سبک رستورانی

مواد لازم

گوشت راسته: ۱ کیلوگرم
پیاز: ۲ عدد
گوجه فرنگی: ۵ عدد
روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه: به میزان لازم
نمک: به میزان لازم

مراحل پخت

ابتدا گوشت را روی یک سطح صاف مانند تخته گوشت قرار می‌دهیم و با پشت کارد یا استیک کوب گوشت را پهن می‌کنیم.

گوشت را باید به خوبی بکوبیم تا ضخامت آن کمتر از نیم سانتی متر شود.

حالا یک کاسه بزرگ انتخاب می‌کنیم و قطعات گوشت کوبیده شده را داخلش می‌ریزیم.

پیاز‌ها را به صورت خلالی خرد می‌کنیم و داخل کاسه روی گوشت‌ها می‌ریزیم.

پس از پیاز، فلفل سیاه و روغن مایع را به کاسه اضافه می‌کنیم.

مواد را با دست خوب مخلوط می‌کنیم تا مواد به تمام نقاط گوشت برسد.

پس از مخلوط کردن مواد درب کاسه را با سلفون می‌پوشانیم و ظرف را به مدت حداقل ۶ ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا گوشت استراحت کند و طعم بگیرد.

پس از اینکه گوشت طعم دار شد باید آنرا سیخ کنیم.

برای سیخ کردن ابتدا قطعات گوشت را روی تخته گوشت قرار می‌دهیم و با دست ثابت نگه می‌داریم سپس سیخ را از میان گوشت رد می‌کنیم و به همین ترتیب تمام گوشت‌ها را سیخ می‌کنیم و نمک روی گوشت‌ها می‌زنیم.

حالا نوبت کباب کردن گوشت هاست، برای این منظور پس از اینکه ذغال را روشن و آماده کردیم سیخ‌ها را روی منقل می‌چینیم و سیخ‌ها را می‌چرخانیم تا گوشت به خوبی و یکنواخت کباب شود.

در این میان می‌توانیم با کره آب شده روی گوشت در حال کباب شدن بمالیم و کباب را نرم‌تر کنیم.

کباب شما آماده است.

 

منبع: غذالند

انتهای پیام/

اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
شناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۴۵ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۶
میشه به جای گوشت برگ درخت رو کباب کرد؟
علیرضا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۵:۴۷ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۶
تکلیف نمک ها چی شد.؟؟؟؟؟
ناشناس
|
Sweden
|
۱۵:۳۲ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۵
باحقوق ۷۵۰هزارتومن ماکه اصلا گوشت نمی خریم.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۱۹ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۴
خیلی خیلی خیلی گوشت ارزان هست.حتی توان خرید یک سیخ نداریم
ناشناس
|
United States
|
۰۰:۴۹ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۴
با گوشت کیلو 110 تومن؟؟؟
ناشناس
|
Singapore
|
۲۲:۲۸ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۳
کباب برگ نگو
میدونی من اصلا تا حالا ندیدم
ولی طرز تهیش رو باد گرفتم
باشگاه زیاد میخورین نه ؟؟؟
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر