کد خبر: ۷۳۷۵۶۸۷
تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۶:۳۴
۱۳ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۶:۳۴
کد خبر : ۷۳۷۵۶۸۷

در گزارش زیر طرز تهیه آش بلغور با شیر را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، آش بلغور با شیر یکی از آش ها‌ی سنتی استان تبریز است. شاید برایتان جالب باشد که در زمان‌های قدیم قوت غالب مردم آش بوده و چیزی به عنوان سوپ هم وجود نداشته است و برنج نیز کم کم وارد فرهنگ غذای ایرانی شده است. به همین دلیل است که آش‌های شهر‌های مختلف از محبوبیت خاصی برخوردارند، زیرا شجره طولانی در تغذیه مردم داشته اند.

آش بلغور با شیر خوشمزه و مقوی + طرز تهیه


مواد لازم

بلغور: یک ونیم پیمانه
آب: ۳ تا ۴ لیوان
شیر: ۲ کیلو

مراحل پخت

ابتدا بلغور را با مقداری آب با حرارت ملایم می‌گذاریم تا کاملا بپزد.

آب مواد که کشیده شد شیر را اضافه می‌کنیم. پس از ۵ دقیقه آش آماده است.

 

منبع: غذالند

انتهای پیام/

پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر