سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

از نظر طب سنتی، بهترین نان، نان حاصل از گندم است که کاملاً رسیده، سفید، تازه و شسته شده باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان - از نظر طب ایرانی، بهترین نان، نان گندم کاملاً رسیده، سفید، تازه و شسته‌شده است که آن را می‌سایند و سبوس آن را در حد اعتدال جدامی‌کنند نه آنکه همه سبوس آن را بگیرند. سپس آرد را خمیرکرده و پس از تخمیر، در تنوری با حرارت ملایم می‌پزند.

 

 
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۷:۱۹ ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۴
کاری با این حرف ندارم ولی باوجود طب مدرن، استفاده از طب سنتی مسخره و عجیبه
ناشناس
۲۰:۰۶ ۳۱ فروردين ۱۴۰۴
این را مسوولین بگویید