سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تولید و عرضه محصولات لبنی عادی است

سخنگوی انجمن صنایع لبنی گفت: در حال حاضر وضعیت تولید و عرضه محصولات لبنی عادی است.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی - محمد فربد سخنگوی انجمن صنایع لبنی با اشاره به وضعیت تولید و عرضه محصولات لبنی گفت:در حال حاضر وضعیت تولید و عرضه محصولات لبنی عادی است، اما در خصوص تأمین ملزومات بسته بندی نگرانی وجود دارد که امیدواریم در این خصوص هم مشکل لاینحلی رخ ندهد.

به گفته وی، بر اساس آمارهای استخراج شده سال گذشته تولید از بورس اوراق بهادار ۳ درصد رشد وزنی داشته است، چنانچه در تأمین علوفه خللی رخ ندهد وضعیت تولید با ثبات خواهد بود.

فربد با اشاره به  وضعیت بازار محصولات لبنی گفت: امسال رشد قیمت ها طبیعی به نظر می رسد و از این بابت نگرانی وجود ندارد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۹:۱۱ ۱۷ فروردين ۱۴۰۵
همه چی عادی ست فقط قیمت هاست که غیر عادی است الان شما مواد خوراکی از خارج کشور بخری ارزونتر از ایران برات درمیاد اونجا هم قیمت پایین تره هم تو وزن محصول دزدی نمیکنن