رژیم غذایی مناسب در پیشگیری از بیماری‌های گوارشی نقش مهمی دارد

بدن انسان به پنج گروه غذایی شامل گوشت، تخم مرغ، شیر و لبنیات، غلات و حبوبات، آب و املاح نیاز دارد که هر کدام باید به مقدار متعادل در سبد غذایی هر فرد گنجانده شود.

به گزارش سرويس علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا؛ دکتر حسین نیلی احمدآبادی، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با بیان اینکه رژیم غذایی مناسب نقش مهمی در پیشگیری از بیماری‌های گوارشی دارد، گفت: متأسفانه سبک زندگی امروزه این تعادل را برهم زده و موجب بروز مشکلاتی از جمله چاقی و بیماری‌های قلبی  عروقی شده است.

دکتر حسین نیلی احمدآبادی اظهار کرد: حجم غذای مصرفی عامل مهمی در چاقی افراد است و باعث ایجاد بیماری های دستگاه گوارش مانند ریفلاکس می شود.

فوق تخصص گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشكي ياسوج اضافه کرد: علاوه بر حجم غذای مصرفی، استرس نیز عامل ديگري در تشدید زخم های دستگاه گوارش است.

دکتر نیلی احمدآبادی ادامه داد: به دلیل تنوع زیاد غذایی، برای پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های گوارشی، داشتن یک رژیم غذایی مناسب زیر نظر متخصصان تغذیه ضروری است./ح
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار