آلرژی به مواد غذایی در کودکان یکی از مشکلاتی است که در صورت ناآگاهی والدین موجب خطراتی برای فرزندان می شود.

ندا فلاح، متخصص اطفال، در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: سیستم دفاعی بدن برخی افراد همانگونه که نسبت به مواد آلرژی زایی همچون گرده هایی گیاهان و ذرات معلق موجود در هوا واکنش شدید نشان می دهد. 

وی در خصوص راه های شناخت در حساسیت غذایی افراد بیان کرد: واکنش های آلرژی غذایی معمولا بعد از خوردن روی می دهد، اگر کودک مشکل تنفسی دارد یا علائم دیگری مانند ورم و قرمزی صورت و لب باید بلافاصله به پزشک مراجعه کند. 

وی تصریح کرد: در واقع آلرژی به مواد غذایی در کودکان یکی از مشکلاتی است که در صورت ناآگاهی والدین، موجب خطراتی برای فرزندان خواهد شد. 

این متخصص اطفال تأکید کرد: باید توجه داشت، هر ماده غذایی حساسیت زا، احتمال تظاهر علائم آلرژیک پس از مصرف موادي همچون (تخم مرغ، ماهی، گوجه فرنگی و ...) در کودکان مبتلا بیشتر است. 

وی در خصوص درمان این نوع بیماری اظهار داشت: مصرف داروهای آنتی هیستامین و کورتون ها برای معالجه با آلرژی در کودکان استفاده می شود، البته بهترین روش، حذف علت مواد حساسیت زا است./ح

برچسب ها: آلرژی ، کودک ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار