قابل توجه مبتلايان به فشارخون بالا؛

فست فودها باعث نقص عضو مي شوند

بيماري پرفشاري خون با استفاده از برخي از مواد غذايي همچون فست‌فودها دو چندان مي‌شود.

پروين مير‌ميران متخصص تغذيه و رژيم درماني در گفتگو با خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران گفت: برخي از افراد به بيماري پرفشاري خون مبتلا هستند كه بايستي از مواد غذايي كه باعث تنظيم فشار خون شده استفاده شود و از فست‌فودها به دليل داشتن مقدار سديم فراوان كه باعث تشديد بيماري است استفاده نشود.

وبي افزود: برخي از بيماري‌ها مانند پرفشاري خون هيچ‌گونه نشانه و علامتي ندارند و بايستي از مواد غذايي كه باعث فشار‌خون شده استفاده شود زيرا عدم رعايت مواد غذايي در رژيم غذايي اين دسته از افراد به بيماري‌هاي سكته‌اي، قلبي، مغزي و نقص عضو دچار مي‌شوند.

وي در ادامه به افراد مبتلا به پرفشاري خون توصيه كرد: از مواد غذايي بسيار كم‌نمك و كم‌چرب که سرشار از فيبر و سبزي‌ ها هستند استفاده  کنند تا بيماريشان تشديد نشود.
برچسب ها: فست فود ، فشارخون ، چربی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.