چرا باید "برنج" را با زیره و میخک بخورید؟

یافته‌های جدید دانشمندان نشان می‌دهد که برنج‌ها نیازمند مکمل‌های خاصی هستند تا در کنار آن‌ها حتما مصرف شوند، از این رو مصرف برنج نیازمند ادویه‌های خاصی است.

به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران؛ برنج‌ها به دلیل "آرسنیکی" که دارند، مصرفشان باید محدود باشد، اما با ترفند‌هایی خاص می‌توان مصرف برنج را نامحدود کرد.

بررسی‌ها نشان می‌دهند میخک و زیره جزء "ادویه‌های لاغری" به حساب می‌آیند و سموم بدن را دفع می‌کنند و قادرند میزان سوخت و ساز بدن را افزایش دهند.

گفتنی است در بسیاری از خانواده‌ها نخوردن برنج مساوی با نخوردن غذاست اما مطالعات جدید محققان نشان می‌دهد که مصرف برنج همراه با ادویه‌هایی مثل میخک و زیره سبب کاهش حجم دریافتی غذاها می‌شود و بدن سریعتر و راحت‌تر برنج را هضم می‌کند.

نتایج مطالعات نشان می‌دهند کدبانو‌ها اگر می‌خواهند عوارض برنج را کاهش دهند، هنگام آبکشی آن باید زیره و میخک را در بین غذا اضافه کنند و این ادویه‌های ضروری و پر فایده می‌تواند همراه با سایر مواد غذایی مانند لبنیات، سبزیجات و دوغ مصرف شود.

انتهای پیام/
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
مطالب پیشنهادی وب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
نام:
ایمیل:
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
* نظر:
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
آخرین اخبار
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر