خبرگزاری رویترز مدعی شد: ناظران سازمان ملل متحد بر اجرای تحریم‌ها اعلام کردند عکس هایی که از داخل عراق گرفته شده است ظاهرا تایید می کند فرمانده نیروی قدس سپاه انقلاب ایران، در این کشور حضور دارد و این نقض ممنوعیت سفر وی در چارچوب تحریم های سازمان ملل متحد است.

به گزارش سرويس بين‌‌الملل باشگاه خبرنگاران، در گزارش هفت صفحه ای کمیته کارشناسان سازمان ملل متحد درباره ایران که نسخه ای از آن نیز روز دوشنبه در اختیار رویترز قرار گرفت ادعا شده است: از سلیمانی در موقعیت های مختلف عکس و فیلم ویدئویی گرفته شده است و این تصاویر نشان می دهد او ظاهرا در عراق حضور دارد.

رویترز مدعی شد: کمیته کارشناسان سازمان ملل متحد در گزارش خود اعلام کرد: یکی از عکس های گرفته شده ظاهرا سلیمانی را پس از آنکه شهر آمرلی از داعش بازپس گرفته شد، نزدیک این شهر در شمال عراق نشان می دهد.

دیپلمات ها در دفتر نمایندگی عراق در سازمان ملل متحد تاکنون از درخواست ها برای اظهار نظر در این زمینه خودداری کرده اند.

سردار قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسدار انقلاب اسلامی ایران براساس تحریم های شورای امنیت سازمان ملل متحد از سال 2007 با ممنوعیت سفر بین المللی و مسدود شدن دارایی ها روبرو بوده است.

رویترز افزود: یک سرتیپ ایرانی ماه سپتامبر اعلام کرد سلیمانی در کشور همسایه غربی ایران است و در جنگ علیه گروه داعش نقشی مهم ایفا می‌کند.

در گزارش کمیته کارشناسان سازمان ملل متحد همچنین اعلام شده است این کمیته هیچ گزارشی در مورد نقض تحریم‌‌های هسته‌‌ای علیه ایران از پایان ماه مارس تاکنون دریافت نکرده است.

ایران و پنج کشور عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل متحد به اضافه آلمان ماه گذشته موافقت کردند مذاکرات درباره دستیابی به یک موافقتنامه هسته ای طولانی مدت را به منظور پایان دادن به مناقشه موجود برسر برنامه هسته ای تهران تا پایان ژوئن سال 2015 تمدید کردند.

ایران ادعاهای غرب را در مورد تلاش این کشور برای دستیابی به توانایی ساخت تسلیحات هسته ای رد می کند و تاکید دارد فعالیت های هسته ای این کشور صرفا اهداف صلح آمیز را دنبال می کند.

انتهای پیام./
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴۴
در انتظار بررسی: ۰
United States of America
ناشناس
۲۰:۳۸ ۰۸ مرداد ۱۳۹۴
بهترينی حاجی . دوست داريم..وجودتان واسه همه ما دلگرمیه ... چه عظمتی خدا بهت داده
Iran (Islamic Republic of)
مجيد
۲۲:۴۲ ۲۴ آذر ۱۳۹۳
سردارسليمانى تنها مرد جهان است سازمان ملل امسال انها بيخود مى كنند ايرانى ها عاشق سردارسليمانى هستند وافتخار ايرانيان است
Iran (Islamic Republic of)
امیر حسین
۰۰:۴۴ ۲۲ آذر ۱۳۹۳
سلامتی سرداری که تموم گردن کلفتای جهان با شنیدن اسمش پشماشون میریزه ودشمناشم به قدرت ومردونگیش اذعان میکنن .زنده باشی پهلوون
Iran (Islamic Republic of)
مجید
۰۷:۴۶ ۱۹ آذر ۱۳۹۳
عجب شیر بچه ای است حاج قاسم
شیر مادرت حلالت
خدا حاجی رو برای ما و سید علی نگه دارد
گزافه نیست که حاج قاسم بازوی راست رهبری و مالک اشتر دوران ماست
Iran (Islamic Republic of)
محمود
۰۳:۲۳ ۱۹ آذر ۱۳۹۳
مرد عالم سردار خودمون .باقیش وللش .اونا همه چی میگن غیر از منطق
Iran (Islamic Republic of)
امیر
۰۰:۴۳ ۱۹ آذر ۱۳۹۳
خراب بشه این سازمان که نصف این بدبختیا زیر سر این سازمانه
به کوری چشم بد خاهاش حاجی بعد داعش خدمت اسراییلم میرسه .بعد عراق نوبت آزادی فلسطینه اونوقت که تصاویر حاجی تو اسراییل منتشر میشه قیافشون دیدن داره بعد آزادی قدس .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۴۲ ۱۹ آذر ۱۳۹۳
یه عده ادم مفت خور جمع شدن سازمان ملل برای ایران و ایرانی ها تصمیم میگیرن.بشین بینیم بابا
Iran (Islamic Republic of)
سرباز سید علی
۲۳:۵۶ ۱۸ آذر ۱۳۹۳
سردار رشید اسلام،یادگار هشت سال دفاع مقدس،شهیــــــــــــد زنـــــده،فرمانده سپاه قدس،سرلشگر حاج قاسم سلیمانی (متع الله الإسلام و المسلمین ببقاء وجوده الشریف) :
.....به وقتش جام خشم خود را بر سر صهیونیست ها خالی میکنیم.
((((ما بسیجیان اصفهانی که بدجور منتظر اون روز موعودیم....یا زهرا))))
Japan
میثم
۲۳:۴۱ ۱۸ آذر ۱۳۹۳
سردار قاسم سلیمانی مایه مباهات و افتخار هر ایرانی و مسلمان شیعه هستند
خدا نگهدارشون باشه
Iran (Islamic Republic of)
حسین
۲۳:۲۵ ۱۸ آذر ۱۳۹۳
یهتر اسم سازمان ملل را به اسم سازمان ایالات متحده آمریکا و اسرائیل تغییر بدن.اسم شورای امنیت هم به اسم شورای وتو تغییر نام پیدا کنه.
Iran (Islamic Republic of)
امین
۲۱:۲۷ ۱۸ آذر ۱۳۹۳
ایرانی هستیم دیگه اینم یه جور دور زدن تحریماست.
خدا حفظش کنه .هرجاباشه تنش سالم وسرش سلامت.
United States of America
رضا خسروی
۲۱:۰۸ ۱۸ آذر ۱۳۹۳
دمت گرم ثابت کردی ایرانیه با غیرتی هستی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۳۶ ۱۸ آذر ۱۳۹۳
خدا يا به حق مولايم حسين ع در همين اربعين دعا ميكنم كفر را با امدن امامم حضرت مهدي عج از روي زمين بردار الهي اميـــــــــــــــــــــــــــــن يا رب العالميـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــن
Iran (Islamic Republic of)
مجید
۱۹:۳۶ ۱۸ آذر ۱۳۹۳
به قول شهید مظلوم بهشتی
امریکا تو از ما عصبانی باش و از این عصبانیت بمیر
Iran (Islamic Republic of)
ایمان
۱۹:۳۵ ۱۸ آذر ۱۳۹۳
الله اکبر
۱۲۳
آخرین اخبار