شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با صدور بیانیهای عنوان کرد                 
                                                        
                                                                               شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با صدور بیانیهای عنوان کرد                 
                                                        
                                

 به گزارش خبرنگار 
احزاب و تشکلهای باشگاه خبرنگاران، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با صدور بیانهای از برگزاری راهپیمایی سراسری در اعتراض به هتک حرمت وجود  نازنین و ساحت قدسی پیامبر مهربانی و عطوفت، رسول عظیم الشأن اسلام حضرت محمد مصطفی(ص) بعد از اقامه نماز پر صلابت جمعه در تهران و سرا سر کشور خبرداد.
این تظاهرات با شعار «لبیک یا رسول الله»  و «همه ما، امت محمدی و عاشق 
رسول الله  «صلی الله علیه و آله و سلم» هستیم.»  در سراسر کشور پس از 
اقامه نماز جمعه و همزمان در تهران در مصلی تهران (مصلی حضرت امام 
خمینی(ره) ) برگزار خواهد شد. 
شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در پی اهانت بی شرمانه و غیر اخلاقی و ضد انسانی به ساحت مقدس پیامبر صلح و دوستی، با صدور اطلاعیهای و فراخوان عمومی، ضمن دعوت از ملت محمدی و عموم مردم مؤمن و انقلابی  ایران اسلامی  عمل ننگین اهانت گستاخانه غرب را نشان از اوج درماندگی استکبار و صهیونیستها دانست و تصریح کرد: در حقیقت آنها در برابر منطق مستدل و مستند و حقانیت اسلام پاسخی ندارند و از این روست که دست به چنین اقدامات نابخردانه و تأسف بار  میزنند.  
حرکت خصمانه و بی شرمانه اهانت نشریه فرانسوی به پیامبر مهر و رحمت، قلب تمامی آزاداندیشان جهان را جریحه دار کرد.  
امروز مستکبران نسبت به فراگیری و گسترش اسلام در جهان هراس دارند و چون هیچ منطقی برای مقابله با اسلام ندارند لذا به رفتارهای غیرانسانی و غیراخلاقی که توهین به مقدسات ملل است، متوسل شدهاند.  
این حرکت نابخردانه از سوی کسانی انجام شده،که خود را مدعی دموکراسی و حقوق بشر و آزادی میدانند در صورتی که هیچ ارزشی نسبت به  اصول اولیه اخلاقی و انسانی قائل نیستند.  
در پایان این اطلاعیه دعوت و فراخوان عمومی بیان شده که ملت محمدی و ولایی ایران اسلامی، همراه و همدل با سایر مسلمانان جهان ،با  حضور پرشور، آگاهانه، گسترده  و بصیرتمند خود در تظاهرات سراسری اعتراض آمیز علیه اهانت به پیامبر اعظم و ادیان الهی و پیروان آنان؛ همزمان پس از اقامه نماز جمعه در تهران (مصلی امام خمینی ره) و سراسر کشور فریاد  عدالت، محبت و مودت و صلح و آزادی دین مبین اسلام و مکتب سراسر نورانی رسول الله را فریاد کرده و  وحدت و اتحاد و همبستگی مسلمانان، آزادگان،  آزاد اندیشان و حقیقت طلبان  جهان را به نمایش می گذاریم.
انتهای پیام/