
به گزارش 
حوزه حقوقی قضایی باشگاه خبرنگاران، «حجت الاسلام والمسلمین خطیب» افزود: صیانت، نگهبانی و حفاظت از دستگاه قضایی بر عهده حفاظت و اطلاعات است. 
وی خاطرنشان کرد: قوه قضاییه باید با حفظ استقلال چه به دلیل فرصت های موجود و چه آسیب های طبیعی بدون دخالت سایر نهادها وظیفه خود را به خوبی انجام دهد و با تعامل سازنده، ثبات و استفاده از ظرفیت ها و توانمندی های خود عمل کند. 
وی از کارکنان دادگستری استان خواست با انگیزه و فعال و به کمک الطاف الهی، همت خالصانه و یاری مسئولین برای خدمت هر چه بیشتر به مردم تلاش کنند.  
 رئیس کل دادگستری استان نیز در این مراسم گفت: فعالیت های حفاظت و اطلاعات دادگستری استان موجب شده که دستگاه قضایی و سازمان های وابسته از خطرات احتمالی مصون باشند. 
حجت الاسلام والمسلمین «قدرتی» افزود: دستگاه قضایی به سبب ماهیت خود در برخی افراد طمع ایجاد می کند که نظارت درونی و بیرونی نقش بسیار موثری در از بین بردن آن دارد. 
وی با اشاره به تعامل خوب دادگستری و ائمه جمعه و روحانیت استان تصریح کرد: تعامل مداوم روحانیت و دستگاه قضایی استان و گردهمایی روحانیون در خصوص پیشگیری از وقوع جرم و آسیب های اجتماعی نتایج بسیار مثبتی داشته است.  
گفتنی است در این مراسم از زحمات سیدحسین احمدی گلیان تقدیر و سید جواد ایلالی به عنوان رئیس جدید حفاظت و اطلاعات دادگستری استان خراسان شمالی معرفی شد.  
 انتهای پیام/