کرمانشاه؛

پرهیز از مصرف مواد فله ایی

کارشناس تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از مردم خواست به مواد غذایی بسته بندی شده اعتماد کنند و کمتر به سمت مصرف مواد غذایی فله‌ای بروند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛فرید اردیخانی گفت: در تهیه بسیاری از مواد فله ای مانند انواع روغن‌ها نظیر روغن کنجد مسائل بهداشتی رعایت نمی‌شود و حتی ممکن است از مواد کپک زده و مانده در تهیه آنها استفاده شود.

وی ادامه داد: مواد غذایی بسته‌بندی شده چندین بار مورد بازرسی قرار می‌گیرند و آزمایش می‌شوند و ضریب اطمینان سلامت آنها بیشتر است.

کارشناس تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از مردم خواست اطمینان بیشتری به صنعت غذایی داشته باشند و بخاطر مسائل مالی و یا به بهانه طبیعی و ارگانیک بودن، به سمت مصرف مواد غذایی فله‌ای نروند.

انتهای پیام/ح

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.