مدیرکل فرودگاه کرمانشاه گفت: پرواز مسیر تهران ـ کرمانشاه و بالعکس از فردا ۷ اردیبهشت ماه در فرودگاه شهید اشرفی کرمانشاه برقرار است.

باشگاه خبرنگاران جوان - مجتبی بیاتی مدیرکل فرودگاه کرمانشاه گفت: با تلاش و کوشش تمامی همکاران فرودگاه، امکان ارائه سرویس کامل ناوبری و فرودگاهی به تمامی پرواز‌ها در این فرودگاه فراهم شده و آماده خدمت‌رسانی به مردم شریف استان هستیم.

پرواز فرودگاه کرمانشاه از اوایل جنگ تحمیلی سوم متوقف شده و نخستین پرواز پس از جنگ از فردا دوشنبه هفتم اردیبهشت برقرار می‌شود.

به گزارش ایرنا؛ پیش از جنگ تحمیلی سوم، ۸۰ تا ۱۰۰پرواز برنامه‌ای هفتگی در ۶ مقصد داخلی و یک مقصد خارجی (پرواز‌های حج در مسیر جده عربستان) توسط ۱۴ شرکت هواپیمایی در فرودگاه کرمانشاه انجام می‌شد.

فرودگاه بین‌المللی کرمانشاه که سال ۱۳۵۰ ساخته شده به عنوان فرودگاه مهم و راهبردی غرب ایران طی چند سال گذشته به دلیل عملیات بهسازی باند اصلی روند کاهشی پرواز داشت، اما بعد از اتمام عملیات عمرانی در بهمن ماه گذشته با حضور وبیناری دکتر پزشکیان رییس جمهور به بهره برداری رسید بطوریکه امکان پرواز هواپیما‌های پهن پیکر حتی در شب و شرایط جوی نامناسب فراهم شده است.

منبع: ایرنا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha