مدیرعامل شرکت مدیریت تولید برق بیستون از ثبت بالاترین میزان تولید انرژی در فروردین‌ماه ۱۴۰۵ در نیروگاه بیستون خبر داد .

باشگاه خبرنگاران جوان - امیر براندیشه گفت: نیروگاه گازی اسلام‌آباد غرب نیز طی ماه فروردین، هشت میلیون و ۷۷۴ هزار کیلووات‌ساعت انرژی تولید کرد که هشت میلیون و ۶۸۷ هزار و ۳۶۰ کیلووات‌ساعت آن به شبکه سراسری انتقال یافته است.

وی با اشاره به نقش این نیروگاه‌ها در تأمین انرژی پایدار غرب کشور اظهار کرد: انتظار می‌رود با اتمام تعمیرات اساسی واحد سه در نیروگاه اسلام‌آباد غرب، سهم این مجموعه در تأمین انرژی پاک و پایدار کشور در فصل گرم تابستان دوچندان شود.

مدیرعامل شرکت مدیریت تولید برق بیستون با بیان اینکه نیروگاه بیستون با عبور از چالش‌های عملیاتی و شرایط حساس امنیتی موفق شد در ماه فروردین امسال، بالاترین میزان تولید فروردین‌ماه از سال ۱۴۰۱ را به ثبت برساند، تصریح کرد: این ماه با عملیات تعمیرات دوره‌ای واحد دو بخار جهت آمادگی برای فصل تابستان و همچنین فضای پرتنش ناشی از تهدیدات منطقه‌ای همراه بود، اما پرسنل این نیروگاه علاوه بر حفظ پایداری شبکه، موفق به ثبت این رکورد جدید شدند.

براندیشه خاطرنشان کرد: با اتمام این تعمیرات، نیروگاه بیستون اکنون با آمادگی ۱۰۰ درصدی آماده خدمت‌رسانی در فصل گرما است.

منبع: ایرنا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha