در گزارش باشگاه خبرنگاران جوان بخوانید؛
حجم معاملات شمش طلای مرکز مبادله به بیش از ۱۰ هزار کیلوگرم رسید
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ علی محمدی افزود:اسفناج دارای ویتامین B3 و مقدار زیادی آهن و ید است، برگ اسفناج از نظر طب قدیم ایران کمی سرد و تر است و یبوست را برطرف میکند.
وی گفت:برای رفع سرفههای خشک برگ اسفناج را با
جو پوست کنده و روغن بادام بپزید و بخورید.
محمدی افزود: اسفناج در پیشگیری از سرطان رودهبزرگ، معده، پروستات، حنجره و رحم مؤثر بوده و بهترین دارو برای کمخونی، تقویت اعصاب، بیماری آسم، روماتیسم و نقرس است.
محمدی با بیان اینکه اسفناج تعداد گلبولهای قرمز خون را افزایش میدهد، خاطرنشان کرد: از آنجایی که اسفناج حاوی کلروفیل است، عضلات روده را تحریک و تخلیه مدفوع را آسان میکند.
انتهای پیام/ ش