در این مطلب با روش تهیه یک سالاد خوشمزه با نودل و میگو، آشنا خواهید شد.

به گزارش مجله سرگرمی باشگاه خبرنگاران جوان، در این مطلب برای شما طرز تهیه یک سالاد خوشمزه با نودل و میگو را آماده کرده ایم؛ با ما همراه باشید.
 
 طرز تهیه سالاد نودل با میگو
 
مواد لازم
 
400 گرم میگوی پاک شده
 
2 /1 پیمانه دانه سویا بو داده
 
2 /1 پیمانه بادام‌زمینی خرد شده
 
2 /1 پیمانه گوجه‌فرنگی گیلاسی حلقه‌ای شده
 
4 پیمانه کاهوی خرد شده
 
1 پیمانه لوبیا سبز پخته
 
2 بسته نودل
 
2 /1 پیمانه فلفل دلمه‌ای خرد شده
 
مقداری جعفری و نعنا برای تزیین
 
کمی روغن
 
مواد لازم برای سس
 
6 ق س روغن زیتون
 
3 ق س سس سویا
 
1 ق س شکر قهوه‌ای
 
3 ق س آب‌لیمو
 
1 ق س فلفل دلمه‌ای قرمز رنده شده
 
به میزان لازم نمک و فلفل
 
به میزان لازم روغن مایع

 
طرز تهیه:
 
1 در یک کاسه مناسب همه مواد برای تهیه سس را بریزید و خوب با هم مخلوط کنید، سپس آن را تا موقع سرو داخل یخچال قرار دهید.
 
2 میگوها را به نمک و فلفل آغشته کنید، سپس آن‌ها را داخل تابه سرخ کنید. بعد از این که پخته شدند، آن‌ها را داخل ظرفی بریزید و کنار بگذارید.
 
3 در یک قابلمه مقداری آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، سپس نودل‌ها را داخل آن بریزید. بعد از این که نرم شدند، آن‌ها را داخل سبدی بریزید تا آب اضافی‌شان گرفته و خنک شوند.
 
4 حالا سالاد را آماده کنید. برگ‌های کاهو، لوبیاها، گوجه‌های خرد شده، تکه‌های فلفل، بادام‌زمینی و دانه‌های سویا را داخل ظرفی با هم مخلوط کنید. نودل سرد شده را هم اضافه کرده و مواد را به ‌آرامی با هم مخلوط کنید.
 
5 سالاد را داخل 2 یا 3 عدد کاسه بریزید، میگوهای سرخ شده را روی مواد قرار دهید. کاسه‌ها را با برگ جعفری و نعنا تزیین کرده و همراه با سس سرو کنید.
 
 
منبع: مجله آشپزی مثبت
 
انتهای پیام/
 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.