به گزارش مجله سرگرمی باشگاه خبرنگاران جوان؛ مدت زمان تهیه و پخت این غذای خوشمزه، حدود نیم ساعت است و بسیار آسان تهیه میشود. برای آشنایی با مراحل پخت این کوفتهی خوشمزه، با ما همراه باشید. 
 
مواد لازم:
 
پیاز: نصف یک پیاز متوسط 
سیر: دو حبه 
دال عدس: یک و نیم پیمانه
روغن یا روغن زیتون: 4 قاشق سوپخوری 
رب گوجه فرنگی: 1 قاشق سوپخوری 
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری 
جعفری خردشده: یک و نیم قاشق غذاخوری 
نمک: به میزان لازم 
آبلیمو: به میزان لازم 
 طرز تهیه:  دال عدس را به مدت دو ساعت در آب سرد، خیس میکنیم. سپس آن را آبکش کرده و به همراه پیاز، سیر و جعفری در میکسر میریزیم و خوب، مخلوط میکنیم. سپس نمک و فلفل را به آن اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم. از مایهی به دست آمده به شکل دلخواه برداشته و در روغن داغ، سرخ میکنیم. این غذا با آب لیموی تازه و نان، بسیار خوشمزه است.  
نکته:  مطمئن شوید که عدسها خوب در آب خیس خورده و نرم شدهاند همچنین پس از آن، مواد این کوفته را خوب میکس کنید چون اگر کمی مایهی کوفته، زبر باشد، کوفتهها ترک میخورد. 
منبع: تابناک
انتهای پیام/