ساری،

توليد 7000 هزار تن گوشت قرمز و سفيد

مدير جهاد كشاورزی تنكابن گفت: 7 هزار و 700 تن انواع گوشت قرمز و سفيد سال گذشته در واحدهای دامپروری اين شهرستان توليد شد.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، عقيل استادی افزود: از اين مقدار گوشت توليدی، 2 هزار و 700 تن گوشت قرمز و 5 هزار تن گوشت سفيد است.

مدير جهاد كشاورزی شهرستان تنكابن با بيان اينكه اين شهرستان دارای بيش از 38 هزار و 445 راس دام سنگين، 233 هزار و 225 راس دام سبك و 2 واحد صنعتی دام سنگين است، گفت: ظرفيت جوجه ريزی مرغ گوشتی اين شهرستان 609 هزار قطعه در هر دوره است.

استادی افزود: 4 واحد مرغ مادر گوشتی با ظرفيت بيش از 162 هزار قطعه در هر دوره در اين شهرستان فعال است.

وی درباره توليد شير در واحدهای دامداری اين شهرستان گفت: ظرفيت شير توليدی اين شهرستان در سال 11 هزار تن است كه توسط 6 سكوي جمع آوری شير دارای مجوز جمع‌آوری می شود.

انتهای پیام/ع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار