رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به شیرهاى فله‌اى یا کیلویی عرضه شده در لبنیاتى‌ها گفت: سلامت این شیر‌ها به هیچ وجه مورد تأیید نیست.

شیر فله‌اى نخرید/ سلامت شیرهاى فله اى لبنیاتى‌ها مورد تأیید نیسترسول دیناروند رئیس سازمان غذا و دارو در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اشاره به سلامت شیرهاى فله‌اى و کیلویى که در فروشگاه‌هاى لبنیات سنتى عرضه مى‌شوند، اظهار داشت: در کارخانجات تولید صنعتى محصولات غذایى مانند مواد اولیه تهیه و تولید لبنیات و خروج آن از کارخانه مورد بررسی و نظارت کارشناسان سازمان غذا و دارو قرار مى‌گیرد.
 
وى ادامه داد: محصول تولید شده پس از خروج از کارخانه در سطح بازار نیز زیرنظر کارشناسان و ناظران سازمان غذا و دارو قرار دارد تا از سلامت نمونه هاى خارج شده از کارخانه اطمینان حاصل کرده و نمونه ناسالم وارد بازار نشده باشد.
 
رئیس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه شیر فله‌اى یا کیلویى عرضه شده در فروشگاه‌ها و لبنیاتى‌ها پاستوریزه نیست، افزود: سلامت این شیر‌ها به هیچ وجه مورد تایید سازمان غذا و دارو نیست زیرا ممکن است این شیر‌ها آلاینده داشته باشند به دلیل آنکه کنترل‌هاى لازم روى آن‌ها انجام نمى شود و سلامت آن‌ها تضمین شده نیست.
 
دیناروند تأکید کرد: در کارخانه هاى بزرگ که شیر یا فرآورده هاى آن مانند ماست یا پنیر تولید مى کنند اگر شیرى که از مرکز دامدارى به کارخانه مى‌رسد بیش از میزان مورد تایید سازمان غذا و دارو میکروب داشته باشد، این ماده اولیه به دامدارى برگشت خورده و دامدار حق تحویل آن به کارخانه را ندارد.
 
رئیس سازمان غذا و دارو اضافه کرد: متاسفانه این شیرهاى آلوده که میکروب بیش از حد مجاز براى استفاده در کارخانه هاى صنعتى را ندارند، زمانى که از کارخانه برگشت مى خورند به فروشگاه هاى لبنیات سنتى برده شده و در آنجا عرضه مى شوند که یکى از دلایل سلامت نبودن شیرهاى فله اى یا کیلویى عرضه شده در لبنیاتى‌ها است.  
 
دیناروند یادآور شد: تعطیل کردن همه مراکز عرضه محصولات لبنی غیرمجاز امکان‌پذیر نیست و نیاز به اطلاع رسانى است تا مردم با آگاهى از محصولاتى که سلامت آن‌ها مورد تأیید نیست استفاده نکنند.
 
 انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵۷
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۱۰:۰۴ ۲۸ خرداد ۱۳۹۶
درست میشه
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۲۱:۱۷ ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۶
خیلیم خوب.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۲۸ ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۶
شیر فقط شیرهایی که قدیم با بطری شیشه ای میاوردن شیر های کار خونه ای فقط رنگ شیر داره وگرنه نه مزه داره نه خاصیت ،من شیر فله ای بشرط جوشوندن بیشتر ترجیح میدم.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۵۳ ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۶
کارخانه ها ازترس ورشکستگی دست وپاافتنادن باید برده های خریدباشندتاآنهاسودکنندمنظورهمان چهاردرصد
Iran (Islamic Republic of)
مجتبی
۰۱:۰۹ ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۶
سلام
با مطالعه نظرات کاربران در این موضوع مسئولین محترم معاونت غذا و داروی وزارت بهداشت بررسی فرمایند چه کرده اند که صد در صد نظرات مخالف توصیه های آنان می باشد و چرا اعتماد مردم را از دست داده اند .
Iran (Islamic Republic of)
سعید
۰۰:۵۳ ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۶
آقا من شیر پاستوریزه یک شرکت معروف را گرفتم 3 روز هم وقت داشت شیر ته نشین شد از یک کارشناس سوال کردم د جواب من گفت به جای شیر ار شیر خشک دامی دارند شیر درست می کنند حالا که مردم فهمیدند ورو آوردند به سمت شیر محلی ودرآمد فئودالها به خطر افتاده این دوغ را سرهم می کنند
اصولا شیر در هر حالتی باکتری پذیر هست جهت سالم بودن آن باید جوشانده شود وهمه هم رعایت می کنند
Iran (Islamic Republic of)
حمید
۰۰:۵۲ ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۶
جالبه خبر دارن چی میشه اما جلوگیری نمیکنن ،این جماعت مردم را چی فرض کردن،وای بر اینان و فردای قیامت،خدا به همه ما رحم کند که اینطور به این همه نعمت پشت پا میزنیم . قربون جیب آقایون که پره کاش یه نگاه کوچک خم به مردم بدبخت میکردن ، خلایق هرچه لایق
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۱۰ ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۶
تب مالت بهتر از سرطان است. نهايت مشكل در لبنيات سنتي تب مالته اما كمترين مشكل در شيرهاي به اصطلاح پاستوريزه كارخانه اي سرطانه. خودتان انتخاب كنيد.
Iran (Islamic Republic of)
حسین کربلایی علی گل
۲۳:۰۱ ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۶
وقتی اتحادیه 800.000 برای مجوز میگیره بعد هم عوارضو مالیات میگیرید شیر مورد تاییده ولی معلوم نیست سود کدوم آقا کم شده که انقدر به فکر مردم افتادید اون کسی که این خبرو میدی بیشتر لبنیات سنتی ها دارن درست کار میکنن نه مثل شرکت ها متقلب باشن اگر هم لبنیات سنتی مشکلی داره بیاید ثابت کنید
البته که مردم خودشون تشخیص میدن
Iran (Islamic Republic of)
حجت
۲۲:۴۹ ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۶
البته با داشتن وجدان کاری و ترس از خدا و نظارت این امکانش هست ولی متأسفانه همه اینا فقط شعاره لااقل شیر قله ای رو خوب ميجوشينيم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۳۹ ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۶
فقط شیر فله ای .نه شیر خشک وارداتی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۳۱ ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۶
سلام من شنیدم نظارت بر شیر خام برعهده دامپزشکی است نه سازمان غذا ودارو.درواقع دامپزشکی نظرش شرط است
Germany
ناشناس
۲۰:۵۲ ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۶
ای مردم وزارت بهداشت داره به نفع کارخانه اقدام میکنه..چطور شیر های که این همه افزودنی و مواد نگه دارنده دارند و به گفته خود وزارت بهداشت سرطان زا هستن سالمند و شیر های سالم فله سالم نیست؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۰۴ ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۶
اون قدیم ندیما اکثر مردم از شیرهای محلی که توسط شیر فرشهای دورگرد محله که به در خانه ها میاوردندنه تنها هیچگونه عارضه ای نداشت بلکه نهایت صداقت وراستی در ان دیده میشد .جناب ریاست سازمان غذا و دارو ترا بخدا بس است
Iran (Islamic Republic of)
احمد
۱۸:۵۴ ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۶
این حرفها رو میزنن تا کارخانه های تولیدلبنیات درآمد بیشتری داشته باشن اگه اینا به فکر سلامت بودن به روغن پالم لبنیات گیرمیدادن
۱۲۳۴
آخرین اخبار