تولید محصول برنج امسال در شالیزار‌های شهرستان بابل با پایان برداشت برنج ۱۰ درصد افزایش یافت.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، سید احمد طاهری مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابل گفت: از ۴۵ هزار و ۷۹۸ هکتار سطح شالیزاری این شهرستان، ۳۳ هزار و ۷۵۴ هکتار به ارقام محلی و ۱۲ هزار و ۴۴ هکتار به ارقام پرمحصول اختصاص دارد.

وی افزود: سطح زیرکشت برنج امسال در شهرستان بابل نسبت به سال گذشته ۳۵۴ هکتار افزایش داشته است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابل گفت : یکی از بهترین راهکار‌های کاهش ضایعات برنج، نوسازی و تبدیل کارخانه‌های شالیکوبی سنتی به شالیکوبی مدرن با پرداخت تسهیلات به متقاضیان است.

طاهری افزود: ظرفیت ۱۰۰ شالیکوبی نوسازی شده و مدرن این شهرستان ۲۵۰ هزار تن و ظرفیت ۱۱۰ شالیکوبی سنتی ۱۰۸ هزار تن است.

وی گفت:۵۴ میلیارد و ۵۵۰ میلیون ریال اعتبارات طرح‌های تملک دارایی سرمایه ای، متوازن استانی، ۳ درصد نفت و متوازن متمرکز در کمیته برنامه ریزی شهرستان بابل تصویب شد.

طاهری افزود: در بخش تولیدات دامی، شیر، گوشت قرمز، عسل و جوجه یک‎روزه این شهرستان رتبه نخست و تولید گوشت سفید رتبه دوم را در استان به خود اختصاص داده است.

انتهای پیام/آ

استقبال شالیکاران از کشت برنج  

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.