
علی الهیار ترکمن رئیس امور آموزش و پرورش سازمان برنامه و بودجه در گفت وگو با خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛در خصوص وضعیت معوقات حق التدريس ها عنوان کرد: بخش عمده معوقات پرداخت شده و فقط نزديك به 250 میلیارد تومان حق التدریس شاغلان باقی مانده که در حال پیگیری است.
وی افزود: حدود ۲ هفته دیگر و با هماهنگی خزانه معوقات حق التدریس هاى شاغل پرداخت خواهد شد كه البته اين پرداخت نیاز به نقدینگی دارد.
رئیس امور آموزش و پرورش سازمان برنامه و بودجه در مورد تامین اعتبار حقوق حق التدریس ها برای سال تحصیلی آینده اظهار کرد: به استناد تبصره ۹ قانون بودجه سال 96 موظف شدیم تا همزمان با پرداختی کارکنان رسمی و پیمانی (بند و) حق التدریس معلمان شاغل و آزاد را پرداخت کنیم که در ۲ ماه ابتدای سال جاری انجام شده است و برای سال تحصیلی آینده نیز اجرایی می شود.
الهیار ترکمن بيان کرد: تامین اعتبار برای این مساله انجام شده و در تخصیص اعتبارات اولویت را برای این موضوع قائل شدیم که مبلغ آن براساس نوع فعالیت حق التدریس متفاوت است.
وی یادآور شد: اکنون تنها معوقه ای که به ما گزارش شده مربوط به حق التدریس شاغلان است و پیش از این نیز معوقات امتحانات به آموزش و پرورش داده شده بود.
انتهای پیام/
وقتی حق الزحمه را نمی دهند تا مشکل کوچکی را مرتفع کنیم چرا همکاری کنیم؟!
پرداخت کامل مطالبات تا۶/۲۵.....وتعهد کتبی که ماهیانه اضافه تدریس را واریز کنند.درضمن اگر تا تاریخ فوق مطالبات راکامل ندادند،اول تا سوم در گردهمایی اعتراضی سراسری،جلو اداره کل ووزارتخانه شرکت کنید.