باهمت جوانان؛

مشق اقتصاد مقاومتی در نقطه صفر مرزی

یک گروه جهادی از دانشگاه سیستان و بلوچستان باهمت جوانان بخش مرزی پارود شهرستان سربازاقدام به فرآوری محصول خرما کردند.

مشق اقتصاد مقاومتی در نقطه صفر مرزی به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، آقای زراعتگر مسئول گروه جهادی  دانشگاه سیستان و بلوچستان گفت: دراین شهرستان به علت نبود کارگاههای فرآوری و صنایع تبدیلی و سردخانه، بخش عظیمی از محصول خرما به ضایعات تبدیل می شود.

زراعتگر افزود: هلیله یکی از دیررس ترین نوع خرمای بخش پارود است که ما برای فرآوری این نوع محصول آموزش های لازم، مشاوره،استانداردسازی و بازاریابی را انجام دادیم.

وی گفت: از خرمای نوع هلیله 5 نوع محصول، شامل قهوه خرما، شیره خرما، سرکه خرما، خرماارده ای و کتوکی تولید شده است که باتوجه به بازاریابی هایی که دراین مورد انجام دادیم، به بازارهای هدف عرضه می شود.

استان سیستان و بلوچستان با بیش از 55 هزارهکتارنخلستان ازنظرسطح زیرکشت خرما رتبه اول کشور و با تولید225 هزارتن خرما در سال رتبه دوم تولیدمحصول خرمادرکشور را داراست.

انتهای پیام/ع

تولید 70 نوع خرما درسیستان وبلوچستان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.