افزایش میزان تولید گوشت قرمز در کهگیلویه و بویراحمد

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: میزان تولید گوشت قرمز در استان به ۸۶۰ تن افزایش یافت.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج؛  جعفر گوهرگانی رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: طی چند سال اخیر 328 فقره پروانه بهره برداری دامداری کوچک روستایی در زمینه دام سبک با ظرفیت 31 هزار و 254 راس و 256 فقره پروانه دام سنگین به ظرفیت 2 هزار و 745 راس صادر شد.

وی عنوان کرد: در دولت تدبیر و امید 23 طرح پرورش مرغ گوشتی، یک طرح پرورش مرغ تخم گذار، یک طرح پرورش کبگ گوشتی، 3 طرح پرورش بوقلمون گوشتی و یک طرح پرورش بلدرچین مورد بهره برداری قرار گرفته است.

گوهرگانی ابراز کرد: همچنین در این مدت مجوز تاسیس 15 طرح گاوشیری به ظرفیت 2 هزار و 100 راس، 38 پرواربندی گوساله با ظرفیت 5 هزار و 400 راس و 5 پرواربندی بره صنعتی به ظرفیت 3 هزار راس صادر شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: در ابتدای سال 92 تولید گوشت قرمز و شیر خام در این استان به ترتیب 13 هزار و 840 تن و 84 هزار و 213 تن بوده که در انتهال سال گذشته به 14 هزار و 700 تن و 87 هزار تن رسیده است.

گوهرگانی ادامه داد: فاز اول طرح گاوشیری هزار راسی دهدشت با 500 راس و سرمایه گذاری 120 هزار میلیون ریال و ظرفیت 4 هزار تن شیر خام و گوشت قرمز و اشتغالزایی 50 نفر در شهرستان کهگیلویه هم اکنون بیش از 90 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وی بیان کرد: احداث میدان عرضه دام با ظرفیت 1400 راس با اعتباری افزون‌بر 12 هزار میلیون ریال و اشتغالزایی 7 نفر هم اکنون بیش از 50 درصد پیشرفت فیزیکی دارد که امیدوارم در آینده‌ای نزدیک شاهد افتتاح این طرح باشیم.

گوهرگانی تصریح کرد: دو طرح صنعتی 200 راسی گاو شیری و 150 راسی پرواربندی گوساله با سرمایه گذاری افزون بر 26 هزار میلیون ریال هم اکنون در حال دریافت پروانه بهره برداری است.

انتهای پیام/ش

میزان تولید گوشت قرمز کهگیلویه و بویراحمد ۸۶۰ تن افزایش یافت

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.