غذای کرمانشاهی موثر در درمان سرماخوردگی

یک کارشناس تغذیه معتقد است، ترخینه تاثیر چشمگیری در درمان سرماخوردگی ندارد و فقط صرف گرم بودن و انرژی‌زا بودن می‌تواند حال بیمار را اندکی بهبود ببخشد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه  ؛ فرید اردیخانی کارشناس تغذیه گفت: آنطور که باید ترخینه تاثیر زیادی در درمان سرماخوردگی ندارد ترخینه به واسط گندم موجود در آن انرژی زاست و این انرژی که به بیمار می‌دهد، حال بیمار را کمی بهتر می کند.

اردیخانی با بیان اینکه  ترخینه همچنین به واسطه اینکه نوعی سوپ گرم است تنفس فرد سرماخورده را بهتر می‌کند افزود:چنانچه در مراحل آخر پخت ترخینه پیاز به آن اضافه شود، به جهت ویتامین C موجود در پیاز، ترخینه می‌تواند به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل کرده و التهاب بافت‌های تنفسی را کاهش دهد.

وی افزود: در این بین مصرف ترخینه در میان انواع غذاهای جویدنی برای بیمار راحت‌تر بوده و انرژی خوبی هم به بدن بیمار می‌دهد، بنابراین مصرف آن در موارد سرماخوردگی توصیه می‌شود.

انتهای پیام/ز

 

مصرف ترخینه در میان انواع غذاهای جویدنی برای بیمار راحت‌تر است

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.