افزایش سرانه مصرف ماهی با طبخ آبزیان

آموزش روش‌های طبخ آبزیان سرانه مصرف ماهی را افزایش می‌دهد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، بهروز عمرانی رئیس اداره شیلات شهرستان محمودآباد در  آموزش تخصصی طبخ انواع آبزیان ویژه سرآشپزها، هتل‌ها و رستوران‌های این شهرستان با بیان اینکه تبلیغ و ترویج فرهنگ مصرف آبزیان از سیاست‌های شیلات استان است گفت: یکی از راهکار‌های اجرایی برای افزایش سرانه مصرف، آشنایی مردم با روش‌های متنوع طبخ آبزیان است.

وی افزود: با برگزاری این کلاس‌ها و ارائه طبخ صحیح آبزیان  میزان سرانه مصرف ماهی در استان بخصوص در این شهرستان افزایش یابد.

رئیس اداره شیلات شهرستان محمودآباد گفت : این دوره‌ها برای ترویج فرهنگ مصرف آبزیان و فرارسیدن ایام نوروز و حضور مسافران و گردشگران دراین استان، روش‌های مختلف طبخ آبزیان و اهمیت نقش بسیار مهم امگا ۳ موجود در گوشت ماهی برای کاهش بیماری‌های قلبی و عروقی برگزار می‌شود.

عمرانی گفت : آموزش تخصصی طبخ انواع آبزیان ویژه سرآشپزها ، هتل‌ها و رستوران‌های این شهرستان با مربیان استانی برای ۳۰ نفر از سرآشپز‌های این شهرستان برگزارشد.

انتهای پیام /ر

سرانه مصرف ماهی با طبخ آبزیان

برچسب ها: شیلات ، مصرف ماهی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.