خطرات بهداشتی ماهی قرمز

مسئول بهداشت شهرداری کرمانشاه از خطرات بهداشتی ومحیط زیستی ماهی قرمز خبرداد

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛ عبدی گفت:ماهی قرمز برای سلامتی انسان ها به ویژه کودکان بسیار خطرناک است
وی گفت: تماس با ماهی قرمز یا آبی که ماهی قرمز در آن نگهداری شده امکان ابتلا به بیماری های قارچی را ایجاد می کند
وی ادامه داد:ورود ماهی قرمز به تالاب ها و دریاچه ها که یک گونه غیر بومی است موجب خطرات و آسیب به گونه های بومی خواهدشد. عبدی گفت:ماهی های قرمز گستره غذایی وزیستگاهی وسیعی دارند، بنابراین قدرت تحمل پذیری آنها نسبت به شرایط نامساعد زیستگاه، خوب است.
وی گفت:در نتیجه این گونه می تواند به سرعت با محیط سازگار شده و رشد کند و رقیب گونه بومی شوند
مهمترین نکته این است که ماهی قرمز نخریم
اما اگر خریداری شد در آبهای آزاد رهانشود

 

 

انتهای پیام/د

 

 

ماهی قرمز خطر ابتلا به بیماری قارچی در انسان ایجاد می کند

برچسب ها: کرمانشاه ، ماهی قرمز
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار