طرز تهیه‌ سوپ مرغ و خامه؛ ویژه ماه مبارک رمضان

سوپ مرغ و خامه بهترین گزینه برای افطار در ماه مهمانی خدا است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سوپ مرغ و خامه گزینه‌ای مناسب برای منوی افطار است. برای تهیۀ سوپ مرغ و خامه در ابتدای کار سینه مرغ را در قابلمه قرار دهید و چند عدد برگ ریحان، مقدار کافی نمک، پیاز خرد‌شده و چند حبه سیر به آن اضافه کنید. حالا مقداری آب‌ جوش اضافه کرده و اجازه دهید برای ۲۰ دقیقه بپزند.

گزینه ای برای منوی افطار/سوپ مرغ و خامه


در این فاصله هویج، کرفس و فلفل‌دلمه‌ای را به اندازه‌های متوسط خرد کنید. سبزیجات خردشده را در مقداری کره تفت دهید. حالا همۀ سبزیجات تفت‌داده‌شده را به آب مرغ اضافه کرده و مقداری سیب‌زمینی خردشده نیز اضافه کنید و اجازه دهید برای ۱۰ دقیقه بپزند. در مرحلۀ آخر تمام مواد را درون غذاساز بریزید تا به‌صورت پوره درآید و بعد آن را با مقداری خامه و فلفل‌سیاه تازه سرو کنید.

منبع:رکنا

انتهای پیام/

طرز پخت سوپ برای ماه رمضان

برچسب ها: تغذیه ، آشپزی ، رمضان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.