هیئت علمی علوم پزشکی دانشگاه بهشتی درباره رفلاکس معده در ایام ماه رمضان توضیحاتی را ارائه داد.

به گزارشگروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛مجید حاجی فرجی، عضو هیئت علمی علوم پزشکی دانشگاه شهید بهشتی و دکترای تغذیه درباره مراقبت‌های تغذیه در ماه رمضان اظهار کرد: ماه رمضان تمرینی برای خودسازی است. تمرینی است که در شرایط سخت بتوان از فلسفه خودداری از آشامیدن و خوردن بهره‌مند شد.

هیئت علمی علوم پزشکی دانشگاه شهید بهشتی توصیه کرد: یکی دو روز قبل از شروع ماه رمضان افراد مصرف چای، قهوه و مواد کافئین دار را کمتر کنند تا دچار سردرد‌های عادتی نشوند و مصرف آب را در اوقاتی که برایشان میسر است در دستور کار خود قرار دهند.


بیشتر بخوانید:افزایش خطر ابتلا به سرطان معده با مصرف داروهای درمان ریفلاکس 


وی در سخنانی درباره مصرف آب در فاصله وعده افطار تا زمان خواب، گفت: افراد باید مصرف آب و چای و آبمیوه‌ها را در فاصله افطار تا زمان خواب در نظر بگیرند و در وعده سحر مصرف چای و آب میوه‌های مدر که باعث دفع سریع آب بدن شده و در بدن باقی نمی‌مانند را کنار بگذارند چرا که تشنگی در طی روز آن‌ها را دچار سردرد، اختلالاتی نظیر تاری دید و خلق و خوی بد می‌کند.

حاجی فرجی افراد را از پرخوری منع کرد و گفت: حجم مصرفی غذا‌ها در وعده افطار و شام باید حتی‌الامکان کم باشد و از خوردن غذا‌های چرب، شیرین، سرخ کرده، پرپروتئین و پر گوشت خودداری شود چرا که برخی به علت پرخوری در دو وعده افطار و شام ترجیح می‌دهند در وعده سحر چیزی مصرف نکنند.

وی وعده سحری را وعده‌ای مهم خواند و گفت: اشخاص باید حتما وعده سحری را مصرف کنند و موادی مانند میوه‌ها و سبزیجات را در این وعده مصرف کنند.

هیئت علمی علوم پزشکی دانشگاه شهید بهشتی درباره افرادی که به رفلاکس معده دچار هستند، گفت: اگر این افراد در غذا خوردن خود نظم داشته باشند و در زمان مصرف غذا، حجم غذای خود را کنترل کنند در ایام ماه رمضان؛ در زمینه رفلاکس معده خود بهبود خواهند داشت.
منبع: میزان

انتهای پیام/

افراد دچار رفلاکس معده در ماه رمضان چه کنند؟

برچسب ها: رمضان ، اخبار سلامت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.