یکی از مسائل مهم در زندگی اجتماعی انسان سطح فکر و فرهنگ عمومی است که ظهور امام زمان (عچ) بر این موضوع بی تاثیر نخواهد بود.

ظهور امام زمان(عج) بر آداب و فرهنگ جوامع چه تاثیری خواهد گذاشت؟به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛یکی از مسائلی که در زندگی اجتماعی انسان به عنوان مشکلات جامعه بشری هست، پایین بودن سطح فکر و فرهنگ عمومی است. معمولاً جوامع بشری در ارتباطات اجتماعی و زندگی شهری و اجتماعی خود باید بر اساس موازین و فرهنگ‌های عمومی عمل کند تا موجب پیدایش مشکلات و پدید آمدن سختی‌ها برای خود و جامعه نشود. هر جامعه ای که از نظر رشد فکری و فرهنگ عمومی پیشرفته باشد، می‌تواند از رفاه اجتماعی بیشتری برخوردار باشد.

از روایات استفاده می‌شود که وقتی امام زمان علیه السلام ظهور کند جامعه بشری از نظر فرهنگ عمومی به حد اعلای رشد خود می‌رسد و فساد و مشکلات عمومی که از ‌رهگذر عدم حاکمیت فرهنگ صحیح و عدم رعایت آداب اجتماعی پدید می‌آید، ریشه کن می‌شود و همه آن مشکلات از جامعه رخت بر می‌بندد، به این دلیل که مردم از نظر ادب و فرهنگ و روابط صحیح اجتماعی، به رشد کامل خود می‌رسند زیرا از نظر فرهنگ و آداب اجتماعی به کمال رسیده، در نتیجه مشکلاتی که به خاطر ضعف فرهنگ و آداب اجتماعی دامنگیر جامعه می‌شود آن مشکلات از بین خواهد رفت و مردم نسبت به همدیگر انس و الفت پیدا می‌کنند، در دل‌های مردم نسبت به همدیگر کینه و کدورت وجود ندارد.


بیشتر بخوانید:ماجرای حیرت‌انگیز تکیه‌زدن امام زمان(عج) به کعبه پس از ظهور!


در روایتی از رسول اکرم صلی الله علیه و آله وارد شده که فرمود: در عصر حاکمیت مهدی علیه السلام کینه‌ها و دشمنی‌ها از دل‌های مردم نسبت به یکدیگر خالی می‌شود؛ یعنی مردم دل هایشان نسبت به همدیگر انس و الفت پیدا می‌کند و طبیعی است که چنین جامعه ای زندگی لذت بخشی دارد.

در روایتی دیگر نیز وارد شده که انسان‌ها نسبت به یکدیگر صداقت کامل دارند، هیچ گاه درصدد بر نمی آیند که حقایق را از هم بپوشانند و واقعیات را از هم دریغ نمایند و به یکدیگر دروغ بگویند، بلکه در حقیقت واقعیات را برای هم مطرح می‌کنند. روایت از قول رسول گرامی اسلام صلی الله علیه و آله است که می‌فرمایند: «بِهِ یَمْحَقُ اَللَّهُ اَلْکَذِبَ وَ یُذْهِبُ اَلزَّمَانَ اَلْکَلِبَ، وَ بِهِ یُخْرِجُ ذُلَّ اَلرِّقِّ مِنْ أَعْنَاقِکُمْ»؛ 

با وجود امام زمان علیه السلام، خداوند دروغ را از بین می‌برد و نابود می‌کند؛ یعنی در عصر حاکمیت امام زمان علیه السلام دروغ وجود ندارد که کسی خبری به ما بگوید و ما او را نشناسیم و از عدالت او اطلاع نداشته باشیم، بر خلاف عصر ‌حاضر که اصولاً به حرف افراد نا آشنا اعتماد نمی کنیم چون احتمال می‌دهیم که به ما دروغ گفته باشد امّا در عصر امام زمان علیه السلام بر حسب این روایت، خداوند، دروغ را نابود می‌کند و مردم به یکدیگر دروغ نمی گویند. روزگار سختی به سر می‌آید، بردگی و ذلّتی که در روزگار عسرت و سختی و اسارت در گردن انسان‌ها هست آن ذلت و خواری و بردگی از گردن انسان‌ها برداشته می‌شود و انسان‌ها آزاد می‌شوند. روزگاری که انسان‌ها به دلیل عدم صداقت نسبت به یکدیگر بر خودشان سخت می‌گیرند با رعایت صداقت و مودّت و دوستی و انس و الفت، آن روزگار، روزگار آسانی خواهد شد و سختی از بین خواهد رفت.

منبع:مهر

انتهای پیام/

ارتقاء فرهنگ و آداب اجتماعی در عصر حکومت امام زمان(عج)

برچسب ها: دانستنی ها ، خواندنی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۴ ۲۴ دی ۱۴۰۰
یا مهدی ادرکنی
خدایا گناهان من را ببخش وضهور آقا امام زمان را نزدیک کن یا امام زمان ما چشم به راهتیم
Iran (Islamic Republic of)
erfan
۱۴:۵۵ ۰۲ اسفند ۱۳۹۹
اللهم عجل لولیک الفرج
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۴:۳۴ ۲۸ دی ۱۳۹۹
خدا کند که بیایی .. امشب شب شهادت حضرت فاطمه (س) هست و من از خدا میخوام که ظهور امام زمان رو ببینم. امین یا رب العالمین
Iran (Islamic Republic of)
درسا
۰۶:۱۹ ۲۹ آذر ۱۳۹۹
دلم شکستی و جانم هنوز چشم به راهت
شبی سیاهم و در آرزوی طلعت ماهت
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۵۷ ۲۴ آذر ۱۳۹۹
بله وقتی روایت شده که بعد از ظهور آن حضرت همه از مال دنیا بی نیاز میشوند به این معنی نیست که از آسمان بر سر مردم ثروت میریزند بلکه منظور اینست که ثروت به درستی بین مردم تقسیم میشود و از سرمایه دار به بی سرمایه تحت پوشش قرار میگیرد نه مثل دنیای امروز که مثلا کسانی که از قدیم آپارتمان مستقل داشتند آن را تبدیل به احسن بکوبند و بسازند و ثروتشان چندبرابر شود در حالی که اجاره نشین همچنان اجاره نشین باقی بماند.
Iran (Islamic Republic of)
احد
۲۲:۲۸ ۱۴ آبان ۱۳۹۹
من وقتی درباره ی امام زمان فکر میکنم خیلی سوال برام پیش می اید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۵۵ ۰۹ آبان ۱۳۹۹
امام زمان کی میای مردم انتظار شما هستند هر روز یک ایرانی از کرونا میمیرند التماس حاضرم زنده بمونم ظهورن ببینم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۳۵ ۰۳ آبان ۱۳۹۹
امام زمان خیلی خیلی دوستون دارم
Iran (Islamic Republic of)
عادل
۲۳:۵۳ ۲۸ مهر ۱۳۹۹
این همه آب که جاریست نه اقیانوس است
عرق شرم زمین است که سرباز کم است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۴۱ ۰۴ تير ۱۳۹۹
یا صاحب الزمان دوستت دارم کمکم کن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۲۲ ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۹
خیلی خوب بود ممنونم.
Iran (Islamic Republic of)
مجید
۰۳:۵۹ ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۹
دوست دارم سرباز صفر امام زمانم باشم التماس دعا
Iran (Islamic Republic of)
AAAAA
۱۱:۳۵ ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۹
خدایا ظهور آقا امام زمان ( عج) رانزدیک کن وگنا هان مرا ببخش
Iran (Islamic Republic of)
علیرضا
۰۳:۳۶ ۲۵ فروردين ۱۳۹۹
اللهم عجل لولیک فرج . صلوات و عجل فرجهم تویی این کامنت و می خونی تو سرباز مولایی پاشو و دست به کار شو هرکاری بادی انجام بده فدایت شوم مولا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۳۲ ۲۲ فروردين ۱۳۹۹
خدا کند که بیایی
آخرین اخبار