
به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان، این روزها قیمت گوشت با نوساناتی همراه است دلیل این نوسانات هم ضعف نظارت دستگاههای ذیربط است، خبرنگار گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان به همین منظور در گزارشی سری به بازار زده تا به قیمت واقعی گوشت برسد.
انتهای پیام/
بعنوان مثال یک گوسفند ۴۰ کیلویی ۲۸۰ هزار تومن برا دامدار تو ۴ ماه داشته باشه یک دامدار حداقل باید ۶۰ راس گوسفند داشته باشه تا ۱۰ میلیون سود بکنه
جدای از اینا این تعداد خودش یک کارگر میخواد ک خرجی کارگرش خودش میشه تو چهار ماه ۱۰ میلیون
بعدشم برا این تعدادخرید حداقل باید ۱۵۰ میلیون سرمایه رو بخوابونی خب اگه بری بانک بزاری ک بیشتر سود بهت میده
چرا درک دامدارای کشور چقدر سختی میکشند گرسنگی خستگی دردسر جوش و غصه دزدی مرگ و میر بیماری شامل گوسفندام میشه
یک دامدار تو این اوضاع بازار ب نظر من حداقل باید ب ازای هر یک کیلو گوشت حداقل ۴۰ هزار تومن روش بکشه ک گوشت گوسفند زنده ۶۰ هزار تومن باشه تا یک چوپان بتونی رضایت خانوادشو جلب کنه و ب ی نون و نوایی برسه
در غیر این صورت اگه خوراک دام کیلویی ۱۵۰تومن باشه و پراید ۳میلیون باشه و بقیه اقلام بازار ب صورت چشمگیری پایین اومد الان میشه گفت ک گوسفند زنده باید هرکیلوش ۲۰هزار تومان باشه
اخه خدایی پراید ۲ میلیونم نمی ارزه اخه چرا باید پنجاه میلیون باشه
با تشکر از مسئولان کشور
در محاسبه قیمت خالص لاشه یک گوسفند فقط شما گوشت را در نظر گرفته اید ولی بعد از ذبح محصولات دیگری هم دارد که تقریبا قیمت فروش بالایی دارند ( کله و پاچه و جگر دل قلوه و سیراب و پوست ) که کاهنده بهای تمام شده گوشت خالص است
در نتیجه
یک گوسفند زنده = پوست + جگر دل قلوه + سیراب +کله و پاچه + یک لاشه گوشت n کیلویی
ما که کارمندیم نمیدونیم کی توزیع میشه
بهمون نمی رسه بعضیا میرن تو صف چند بار میگیرن
لطفا مسئولین یه تمهیداتی برا این قضیه در نظر بگیرن